TRT 1 Aşkın Kanunu - Dizi Yorumları

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
TRT1'in TMC Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi Aşkın Kanunu yayın hayatına bu akşam 20.00'da başlıyor.

Başrollerinde Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Beste Bereket, Bülent Şakrak, Yağmur Kaşifoğlu, Gözde Mutluer, Ayşenur Yazıcı ve Ayten Uncuoğlu'nun yer aldığı, yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Aşkın Kanunu'yla ilgili bölüm yorumlarınızı ve fragman paylaşımlarınızı bu konu altından paylaşabilirsiniz.

Aşkın Kanunu her Pazartesi 20.00'da TRT1'de.

10380571_300176980178153_4909983376231751200_o.jpg

Son düzenleme:
Ulan İstanbul olmasa bakardım, ama haftasonunda tekrarı olursa oradan izlerim artık... :)

Çok Güzel Dizi Herkese Tavsiye Ederim. Senaryo ve Konu Çok güzel şimdi tekrarı var, izlemenleyenler izlesin.

Diziye 5 dk zor dayandim lo hiç begenmedim tutarsa denekler sayesinde tutar ama ben ihtimal vermiyorum tutacağına :)
Hepsine Baksaydın Çok Güzel.

Diziye 5 dk zor dayandim lo hiç begenmedim tutarsa denekler sayesinde tutar ama ben ihtimal vermiyorum tutacağına :)
Yorumum yaptığım saate dikkat edersen sevinirim))))) @Forumdash ile kanki ilan ediyorum)))

Dizi izledim böyle bitmesine dizisi vardı evlilikleri birleştiren ekip onun değiştirilip eli yüzü düzgün hale getirmişler işte çok birşey beklemek lazim.

TRT nin yani hükümetin boşanmaları önleme projesi olduğu için çok ahım şahım birsey beklememek lazim

Diziye biraz baktım güzel bir iş olmuş umarım iyi oranlar alır :D

Yorumum yaptığım saate dikkat edersen sevinirim))))) @Forumdash ile kanlı ilan ediyorum)))

Dizi izledim böyle bitmesine dizisi vardı evlilikleri birleştiren ekip onun değiştirilip eli yüzü düzgün hale getirmişler işte çok birşey beklemek lazim.

TRT nin yani hükümetin boşanmaları önleme projesi olduğu için çok ahım şahım birsey beklememek lazim

Dikkate almıştım zaten ama ben yine de alintiliyip begenmedigimi söylemek isterdim :)
@Forumdash ile kim kanlı oldu 😱

Senin TMC yapıyormuş, baktın mı? :) @xemrexxx
Çok Güzel

Yorumum yaptığım saate dikkat edersen sevinirim))))) @Forumdash ile kanlı ilan ediyorum)))

TRT nin yani hükümetin boşanmaları önleme projesi olduğu için çok ahım şahım birsey beklememek lazim​
Bence İzleyin Çok Güzel.