- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Aşkın Anatomisi "3.bölüm"
Sahne 1 |Sokak|
Tayfa Pelin'le buluşmuştur.
Koray: Bak Pelin biz herşeyi öğrendik abinin Güneş'e olan aşkını, abinin şuanki durumunu, seninde bu sebebden Güneş'e zarar vericeğini biliyoruz.
Pelin: Koray bunları hallettiğimizi zannediyordum, bakın söz veriyorum artık herşey daha güzel olucak neyse ee bakın ne dicem bugün bizim villada havuz partisi vemeyi düşünüyorum
lütfen beni kırmayıp gelirseniz çok sevinirim.
Dağhan: Havuz partisi mi? Valla çok iyi olur be Pelin aramızda ki meseleyide hallettiğimize göre gideriz heralde he Koray?
Koray: Tamam Pelin geliriz.
Sahne 2 |Ev|
Serhan: Sevgilim bugün kahvaltımızı beraber edelim dedim.
Yasemin: Serhan sen ne yaptın böyle ya bütün marketi toplamışsın ne var ne yok almışsın.
Serhan: Evde eksik birşeyler olmasın demiştim.
Yasemin: İyi de ben daha geçen gün alışveriş yapmıştım ev bi dolu yiyeceklerle dolu, bunları sen en iyisi kendi evine götür.
Serhan: E bi baksaydın neler almışım.
Yasemin bakar ve en iyilerini seçer...E ben bunları alayım ozaman gerisi senin olsun.
Serhan: Ama en güzellerini aldın yarın açmı kalayım ben aşk olsun. O zaman şöyle yapıcaz ben bu gece burada kalacağım kahvaltımızı yarın beraber yapıcaz.
Yasemin Serhan'ı kapıya doğru getirir kapıyı açar ve Serhan'a şöyle der: O zaman bugün birlikte yapıcağımız kahvaltı hakkını kaybettin yarın gelirsin, der ve kapıyı kapatır.
Serhan: Çok kötüsün.
Sahne 3 |Ev|
Ve tayfa Pelin'nin daveti üzerine partiye gelmiştir.
Pelin: A hoşgeldiniz arkadaşlar buyrun hadi havuzun keyifini çıkartalım.
Dağhan hemen havuza girer. Vay anam vay cennete mi geldik biz ya abi kızlara baksana.
Koray: Oğlum Asena'da burda valla gözünü oyar.
Dağhan: A Cemre değil mi o? Cemre gelsene böyle yalnız kalma. (Cemre Dağhan'nın yanına gider Asena çılgına döner)
Havuzda takıldıktan sonra Koray ve Dağhan tavla oynarlar.
Dağhan: Koray bak yan çizmek yok he. Bin lirasına oynuyoruz ona göre.
Koray: Yok be abicim İstersen 2 bin lirasına oynayalım.
Dağhan: Benim cebimden paramı alıcak adam anasının karnından daha doğmadı unutuyorsun galiba.
Burcu: Oo bakın kim geliyor. (Gelen Asena'nın kuzenidir Asena'yla hiç ama hiç anlaşamazlardır sürekli Asena'nın yanlışlarını yakalar ailesine söyler)
Asena: Of bune ya ne işi var onun burada.
Dağhan: Pişt yakışıklı gelsene buraya.
Ozan: Ya yok ben şu ilerde oturucam.
Dağhan: Ozan'cım hayatta bırakmayız bak tavlayada oturduk duyduğuma göre tavlada rakip tanımıyormuşsun he.
Ozan: Dağhan uğraşma benimle.
Asena: Ya bırak şununla uğraşmayı Dağhan.
Dağhan: Aa ne kadar ayıp Asena insan hiç tatlı kuzenine böyle der mi? Dime?
Güneş: Evet ya Asena otur otur sıkıldık fena mı işte ailenle onun yüzünde aran hep bozulmuştu fena mı işte acısını çıkartırız.
Asena: Önce bi ben konuşayım şununla, Ozan bi gelsene benimle sen bi basıp gitsene bak sarıcak sana Dağhan hiç uğraşma.
Ozan: O kim ya ondan mı korkucam.
Asena: Ne halin varsa gör ozaman. (Ve Ozan ile Dağhan tavlaya başlarlar)
Dağhan: Hadi bakalım Ozan başla.
Ozan: Oynamak istemiyorum.
Koray: Korka Ozancım acıtmaz. (Herkez güler)
Dağhan: Nasıl erkeksin oğlum sen erkek adam tavladan korkar mı? (Ozan cesaretini toplar ve oynamaya karar verir fakat oyunda pek iyi değildir)
Burcu: Ya tamam Dağhan zorla tavla mı oynatılır bırak artık çocuğu.
Ozan zarları atarken hızlı bir şekilde atar ve yere düşürür zarları alır fakat bu seferde kalkarken tavlayı düşürür herkez güler. Ozan çok üzülmüştür ve gider.
Sahne 4 |Hastahane|
Cem Hande'nin odasına girer Hande Cem'e bozuktur biraz.
Hande: Buyrun kime bakmıştınız.
Cem: Ya hayatım yapma böyle sürpriz hiç söylenirmi çok az bir zaman kaldı sabırlı ol.
Hande: Peki peki tamam canım ee neden burdasın?
Cem: Seni özledim bi gelim dedim.
Hande: A aklına geldim yani.
Cem: Bu ne demek şimdi?
Hande: Şarkı besteliyeceğim diye evden dışarıya çıkmıyorsun nihayet aklına geldim ve burdasın.
Cem: Ah Hande ah çok az kaldı, görüceksin bak neden bu kadar yoğun çalıştığımı.
Hande: Ya bak iyice meraklandırıyorsun beni sus artık.
Sahne 5 |Sokak|
Asena: Yalnız bu parti süper oldu ya Üniversiteye çok az bir zaman kaldı iyi bir moral oldu bizim için.
Burcu: Çok haklısın.
Koray: Onu bunu bırakında ne eğlendik ama.
Dağhan: Az bile yaptık ona Asena'yla uğraşmak neymiş görücek, daha çok çekiceği var benden.
Burcu: Neyse arkadaşlar ben buradan gidim görüşürüz. (Burcu'nun gidişiyle yolda tipi bozuk adamlar tayfanın önünü keser)
Koray: Hayırdır bilader bir sorun mu var?
Bu çete 6 kişilerdir 2 kişi Koray'ı tutar diğer ikisi kızları tutar, diğer 2 kişi ise Dağhan'ı çok kötü bir şekilde döver. BÖLÜM
SONU!
(yeni bölüm 9 Haziran Cumartesi Saat 19.30'da) 4.Bölüm Özeti: Asena'nın kuzeni Ozan tarafından tutulan bu çete Dağhan'ı dövmüştür, tayfa olup bitenden habersizdir durup dururken başlarına bu olayın gelmesi
bir tesadüf olmayacağını düşünürler ve olayın izini takip ederler bakalım Ozan'ın yaptırdığını öğrenebilecekler midir? Pelin ise planını güçlendirir şimdilik herşeyi izler bakalım planını ne zaman başlatacaktır?
- - - Ekleme - - -
Biri Anket Eklerse Sevinirm.
Sahne 1 |Sokak|
Tayfa Pelin'le buluşmuştur.
Koray: Bak Pelin biz herşeyi öğrendik abinin Güneş'e olan aşkını, abinin şuanki durumunu, seninde bu sebebden Güneş'e zarar vericeğini biliyoruz.
Pelin: Koray bunları hallettiğimizi zannediyordum, bakın söz veriyorum artık herşey daha güzel olucak neyse ee bakın ne dicem bugün bizim villada havuz partisi vemeyi düşünüyorum
lütfen beni kırmayıp gelirseniz çok sevinirim.
Dağhan: Havuz partisi mi? Valla çok iyi olur be Pelin aramızda ki meseleyide hallettiğimize göre gideriz heralde he Koray?
Koray: Tamam Pelin geliriz.
Sahne 2 |Ev|
Serhan: Sevgilim bugün kahvaltımızı beraber edelim dedim.
Yasemin: Serhan sen ne yaptın böyle ya bütün marketi toplamışsın ne var ne yok almışsın.
Serhan: Evde eksik birşeyler olmasın demiştim.
Yasemin: İyi de ben daha geçen gün alışveriş yapmıştım ev bi dolu yiyeceklerle dolu, bunları sen en iyisi kendi evine götür.
Serhan: E bi baksaydın neler almışım.
Yasemin bakar ve en iyilerini seçer...E ben bunları alayım ozaman gerisi senin olsun.
Serhan: Ama en güzellerini aldın yarın açmı kalayım ben aşk olsun. O zaman şöyle yapıcaz ben bu gece burada kalacağım kahvaltımızı yarın beraber yapıcaz.
Yasemin Serhan'ı kapıya doğru getirir kapıyı açar ve Serhan'a şöyle der: O zaman bugün birlikte yapıcağımız kahvaltı hakkını kaybettin yarın gelirsin, der ve kapıyı kapatır.
Serhan: Çok kötüsün.
Sahne 3 |Ev|
Ve tayfa Pelin'nin daveti üzerine partiye gelmiştir.
Pelin: A hoşgeldiniz arkadaşlar buyrun hadi havuzun keyifini çıkartalım.
Dağhan hemen havuza girer. Vay anam vay cennete mi geldik biz ya abi kızlara baksana.
Koray: Oğlum Asena'da burda valla gözünü oyar.
Dağhan: A Cemre değil mi o? Cemre gelsene böyle yalnız kalma. (Cemre Dağhan'nın yanına gider Asena çılgına döner)
Havuzda takıldıktan sonra Koray ve Dağhan tavla oynarlar.
Dağhan: Koray bak yan çizmek yok he. Bin lirasına oynuyoruz ona göre.
Koray: Yok be abicim İstersen 2 bin lirasına oynayalım.
Dağhan: Benim cebimden paramı alıcak adam anasının karnından daha doğmadı unutuyorsun galiba.
Burcu: Oo bakın kim geliyor. (Gelen Asena'nın kuzenidir Asena'yla hiç ama hiç anlaşamazlardır sürekli Asena'nın yanlışlarını yakalar ailesine söyler)
Asena: Of bune ya ne işi var onun burada.
Dağhan: Pişt yakışıklı gelsene buraya.
Ozan: Ya yok ben şu ilerde oturucam.
Dağhan: Ozan'cım hayatta bırakmayız bak tavlayada oturduk duyduğuma göre tavlada rakip tanımıyormuşsun he.
Ozan: Dağhan uğraşma benimle.
Asena: Ya bırak şununla uğraşmayı Dağhan.
Dağhan: Aa ne kadar ayıp Asena insan hiç tatlı kuzenine böyle der mi? Dime?
Güneş: Evet ya Asena otur otur sıkıldık fena mı işte ailenle onun yüzünde aran hep bozulmuştu fena mı işte acısını çıkartırız.
Asena: Önce bi ben konuşayım şununla, Ozan bi gelsene benimle sen bi basıp gitsene bak sarıcak sana Dağhan hiç uğraşma.
Ozan: O kim ya ondan mı korkucam.
Asena: Ne halin varsa gör ozaman. (Ve Ozan ile Dağhan tavlaya başlarlar)
Dağhan: Hadi bakalım Ozan başla.
Ozan: Oynamak istemiyorum.
Koray: Korka Ozancım acıtmaz. (Herkez güler)
Dağhan: Nasıl erkeksin oğlum sen erkek adam tavladan korkar mı? (Ozan cesaretini toplar ve oynamaya karar verir fakat oyunda pek iyi değildir)
Burcu: Ya tamam Dağhan zorla tavla mı oynatılır bırak artık çocuğu.
Ozan zarları atarken hızlı bir şekilde atar ve yere düşürür zarları alır fakat bu seferde kalkarken tavlayı düşürür herkez güler. Ozan çok üzülmüştür ve gider.
Sahne 4 |Hastahane|
Cem Hande'nin odasına girer Hande Cem'e bozuktur biraz.
Hande: Buyrun kime bakmıştınız.
Cem: Ya hayatım yapma böyle sürpriz hiç söylenirmi çok az bir zaman kaldı sabırlı ol.
Hande: Peki peki tamam canım ee neden burdasın?
Cem: Seni özledim bi gelim dedim.
Hande: A aklına geldim yani.
Cem: Bu ne demek şimdi?
Hande: Şarkı besteliyeceğim diye evden dışarıya çıkmıyorsun nihayet aklına geldim ve burdasın.
Cem: Ah Hande ah çok az kaldı, görüceksin bak neden bu kadar yoğun çalıştığımı.
Hande: Ya bak iyice meraklandırıyorsun beni sus artık.
Sahne 5 |Sokak|
Asena: Yalnız bu parti süper oldu ya Üniversiteye çok az bir zaman kaldı iyi bir moral oldu bizim için.
Burcu: Çok haklısın.
Koray: Onu bunu bırakında ne eğlendik ama.
Dağhan: Az bile yaptık ona Asena'yla uğraşmak neymiş görücek, daha çok çekiceği var benden.
Burcu: Neyse arkadaşlar ben buradan gidim görüşürüz. (Burcu'nun gidişiyle yolda tipi bozuk adamlar tayfanın önünü keser)
Koray: Hayırdır bilader bir sorun mu var?
Bu çete 6 kişilerdir 2 kişi Koray'ı tutar diğer ikisi kızları tutar, diğer 2 kişi ise Dağhan'ı çok kötü bir şekilde döver. BÖLÜM
SONU!
(yeni bölüm 9 Haziran Cumartesi Saat 19.30'da) 4.Bölüm Özeti: Asena'nın kuzeni Ozan tarafından tutulan bu çete Dağhan'ı dövmüştür, tayfa olup bitenden habersizdir durup dururken başlarına bu olayın gelmesi
bir tesadüf olmayacağını düşünürler ve olayın izini takip ederler bakalım Ozan'ın yaptırdığını öğrenebilecekler midir? Pelin ise planını güçlendirir şimdilik herşeyi izler bakalım planını ne zaman başlatacaktır?
- - - Ekleme - - -
Biri Anket Eklerse Sevinirm.