Aşkın Anatomisi 1.Bölüm

Aşkın Anatomisi 1.Bölüm

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 1 10.0%
  • 8

Oy: 2 20.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 10

Oy: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Güneşli güzel bir yaz sabahıydı saat 06.30 Yasemin güne keyifli başlar, şarkı söylerek duşunu alır, giyinir, kahvaltısını yapar ve Hande'nin evine doğru yol alır.
Hande'lerin mahallesine ulaşır kornaya basar, Hande cama çıkar.

Sahne 1 |Araba|
Hande: Senmiydin deli, hazırlanıp hemen geliyorum.
Yasemin: Tamam. (1 kaç dk sonra Hande gelir arabaya biner fakat rahat değildir bir sağa bir sola döner durur.)
Yasemin: Noluyo kızım?
Hande: Ya bu pantolon çok sıktı beni.
Yasemin: Bunu daha alalı 2 hafta olmuyo canım nasıl olur bu? Oysa ki alırken tam olmuştu. (der ve gülmeye başlar, oda anlamıştı Hande'nin kilo aldığını)

Sahne 2 |Ev|
Güneş: Annecim.
Annesi Meral: Söyle güzel kızım.
Güneş: Babam kredi kartımı yatırmamış.
Meral: Deneme sınavından iyi sonuç alıncaya kadar da yatırmayı düşünmüyor kızım.
Güneş: Ama anne arkadaşlarla buluşucaz ve bende hiç para kalmadı.
Meral: Ay Güneş babanla hallet bu meseleyi lütfen.
Güneş: Anne nolursun, lütfen ya yaz tatilimi yapamazsam nasıl psikolojim düzgün başlıcam yani bu seneye.
Meral: Tamam Güneş tamam.

Sahne 3 |Cafe|
Asena ve Burcu cafede otururlar ve Güneş'i beklerler. Aynı zamanda aynı yerde bulundukları Pelin,Serenay,Başak'da vardır.
Güneş: Selam kızlar para işini hallettim gidip doya doya alış verişimizi yapabiliriz.
Asena: Süpersin be sınavlarda yaklaşıyo şöyle biraz kafa dağıtmak çok iyi olur hadi.
Burcu: Ee şey kızlar siz gidin ya ben kendimi pek iyi hissetmiyorum evde dinlensem geçer.
Güneş: Aaa canım biz seni bırakalım ozaman. (Bu sırada Burcu'yu eve bırakırlar ve alışveriş merkezine giderler, tam o sırada Pelin ve arkadaşları takibe geçer)

Sahne 4 |Hastahane|
Hande tam koridorda yürürken başına talihsiz bir kaza gelir ve pantolonun düğmesi kopar ne yapacağını bilemez eli ayağı birbirine dolanır ve hemen lavobonun yolunu tutar.
Yasemin: (Telefonu çalar arayan Hande'dir.) Efendim? Canım neden arıyosun nerdesin?
Hande: Lavobodayım hemen gel yardımına ihtiyacım var.
Yasemin girer girmez olayı görür ve gülmeye başlar tabii bu durum Hande'yi dahada öfkelendirir.
Hande: Yaa Yasemin bana gül diye çağırmadım seni birşeyler yap lütfen.
Yasemin bu durumdan çok eğlenmişdir, ve hemen arkadaşına yedek kıyafetler getirir, Hande bu talihsiz olaydan Yasemin sayesinde yırtmıştır.

Sahne 5 |Mağaza|
Güneş bir takı görüp çok beğenmiştir ve çantasını bir kenara koyar ve takıya bakar, o sırada Pelin bu durumu fırsata çevirir hemen bir bluz alır ve Güneş'in çantasına koyar.
Serenay ve Başak dışardalardır. Pelin işini hallettikten sonra gizlice kaçar. Güneş ve Asena birkaç şeyler aldıktan sonra dışarıya çıkıcakken alarm öter şaşkına dönen ikili ne yapıcaklarını bilemez.

Bölüm Sonu!

(27 Mayıs Pazar saat 18.00) 2.Bölüm Özeti: Pelin, Serenay, Başak Güneş'e yaptıkları suçlamadan sonra olay yerinden uzaklaşırlar hiç birşey olmamış gibi eğlenirler fakat eğlenmeleri uzun sürmez
unuttukları birşey vardır oda kameradır. Mağaza çalışanı kameraya yansıyan görüntüleri Güneş ve Asena'ya gösterir. Gördükleri karşısında şok olan ikili acaba Pelin ve arkadaşlarından nasıl intikam alıcaktır.
Serhan'ı şirkette bir süpriz beklemektedir fakat iyi mi kötü mü bunu gelecek bölümde göreceğiz.

Son düzenleme:
Süper olmuş. Tam puan
Anket eklenmemiş. Bir de bu dizi reyting sistemine gelecek hafta dahil olsun artık

Ama konuyu yanlış yere açmışsın. FF senaryo etkinlikleri bölümüne açmalıydın

Besalet puan kullanaydın iyiydi

güzel olmuş puanım 10

Basarili olmus tebrikler.

okumadan 10 verdim lanet olsun bana 😀d
neyse şimdi okurum
)))