Unutulmaz Aşkım Aşkım (2001-2008)

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başrollerini Mehmet Ali Erbil ile Emel Sayın'ın paylaştığı Aşkım Aşkım yayın hayatına 2001 yılında Kanal D ekranlarında başlamıştır. Dizide özellikle Engin Günaydın'ın canlandırdığı Tarık Usta karakteri ilgi çekmiş ve bu dizi Engin Günaydın'ın önünü açan işlerden biri olmuştur.

Le Şener Restaurant'ta yaşanan keyifli olayları anlatan dizide Doğa Rutkay, Durul Bazan, Ayumi Takano, Yeliz Yeşilmen gibi isimler yer almıştır.

2002 yılında ekranlara veda eden dizinin tekrarları uzun süre ekranlara gelmiştir.

2008 yılında ise Kanal 1 ekranlarnda yeniden başlayan dizi; Engin Günaydın, Durul Bazan gibi isimlerin eksikliğinin de etkisiyle ilk baştaki etkisini yaratamamış ve aynı yıl içerisinde ekranlara veda etmiştir.

dkapdiDzVyrIjMyTtGAkHOr9.jpg

Kanal D'deki bölümleri rast geldikçe izlerdim iyiydi hoştu Kanal 1'de hiç başlamamalıydı.6/10

Arada bir izlemek icin güzel diziydi. Yeliz Yesilmen - Erbil sahneleri cok komikti :D

2001 yılı sonunda tanıdım bu diziyi...o zamanlar kanal d nin kanal d olduğu zamanlardı....en güzeli de ayumi ile tarık ustanın sahnelerini çok severdim...tarık usta çekikgözlü japona bi türlü aşkını söyleyemezdi...yedi numaradan sonra türk televizyonlarının en iyi komedisiydi....zaten bu diziden sonra öbgz ilk sezonuna kadar bi kanal d dizisi izlemedim....öbgz nin 1.sezonu sonrasındada kanal d izlemiyom zaten.....:encouragement: 2008 bölümlerini de izlemedim artı...

Müthiş bir diziydi 10 puan. Özellikle M.Ali Erbil çok iyi oynamıştı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy