Aşkı Memnu Pasion Prohibida Final Sahnesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
160

Efsane dizi Aşkı Memnu'nun Amerikada Telemundo kanalında yayınlanan final sahnesi..

Moderatörün son düzenlenenleri:
güzel olmuş
ama bihter ve peyker i canlandıran oyuncuların özellikle peyker i canlandıranın tip ne öyle hiç yakışmamış
bizdeki gibi mezarlık sahnesini uzatmamışlar
beşir rolü ölmwmiş @EveN @Forumdash @yakup09 @Fks14 @denizz19
107 bölüm iyi bir iş olmuş

Tabii bizimkisi kadar iyi değil ama yinede ellerinden gelenini yapmaya çalışmışlar

bizim aşkı memnu kadar olmasada o duyguyu yansıtmışlar..

Gerçekten bizdeki daha iyi.
Ama ellerinden geleni yapmışlar fena olmamış da.

Tabii ki bizim kadar olamaz çünkü o sahnede müzikler muazzamdı :

Ben hiç beğenmedim.

Burdaki Bihter Behlülle konuşuyor Adnan bön bön bakıyor.

Firdevsin ağzı yamulmuyor.

Nihal hiçbir şey yokmuş gibi Mezarın başından Behlülü alıyor. Gel bi şey olmaz sonunda yine bana döndün diyerekten.

Sonunda izledim dizinin final sonunu baştan sona
Böyle küçük part izleyince bişey anlaşilmiyor ama genede güzeldi dedirtti bana
Beşir ölmemiş ve diğer hizmetçi kıza aşık olmuş 😱 "Senin için yaşıcam" diyip elini öpüyor yaa
Bide gözünü açması zombi gibi birden açti gece gece ödüm koptu
@xemrexxx

Fridevs karakteri ana mana rolünü oynanamiş burda. Bihter'in kardeşinin kocası "biri şunu durdursun diyor" Fridevs hala rezil olmama derdinde "kendimi aptal durumuna düşüremem" diyor
Rezilliğin daniskası ise hala çıktıgı adamla evlenme umudu içinde @EveN o yuzden ağzının gözünün yamulmaması doğal

Bihter ile Behlül'ün orman sahnesi vardi bilet yırtma filan sahnesini bunlar evin havuzunun başinda yapıyor.Bunlar bide bizim meşhur bahçe sahnesini salanon ortasında yapıyorlar
( o sahneyi izleyen(?))

Herneyse beni tek mutlu eden dizi bittikten sonra jenerikte ay yapım logosunu görmek mutlu etti.Gerisi teferruattan ibaret benim için

Son düzenleme:

linkini at