Aşkı Memnu Pasion Prohibida Final Sahnesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
160
finalpasionok_137190640178___980x344.jpg

Efsane dizi Aşkı Memnu'nun Amerikada Telemundo kanalında yayınlanan final sahnesi..

Moderatörün son düzenlenenleri:
güzel olmuş :) ama bihter ve peyker i canlandıran oyuncuların özellikle peyker i canlandıranın tip ne öyle hiç yakışmamış
bizdeki gibi mezarlık sahnesini uzatmamışlar
beşir rolü ölmwmiş @EveN @Forumdash @yakup09 @Fks14 @denizz19
107 bölüm iyi bir iş olmuş

Tabii bizimkisi kadar iyi değil ama yinede ellerinden gelenini yapmaya çalışmışlar :)

Tabii ki bizim kadar olamaz çünkü o sahnede müzikler muazzamdı ::D

Ben hiç beğenmedim.

Burdaki Bihter Behlülle konuşuyor Adnan bön bön bakıyor.

Firdevsin ağzı yamulmuyor. :D

Nihal hiçbir şey yokmuş gibi Mezarın başından Behlülü alıyor. Gel bi şey olmaz sonunda yine bana döndün diyerekten. :F

Sonunda izledim dizinin final sonunu baştan sona:X Böyle küçük part izleyince bişey anlaşilmiyor ama genede güzeldi dedirtti bana:X Beşir ölmemiş ve diğer hizmetçi kıza aşık olmuş 😱 "Senin için yaşıcam" diyip elini öpüyor yaa:X Bide gözünü açması zombi gibi birden açti gece gece ödüm koptu :F @xemrexxx

Fridevs karakteri ana mana rolünü oynanamiş burda. Bihter'in kardeşinin kocası "biri şunu durdursun diyor" Fridevs hala rezil olmama derdinde "kendimi aptal durumuna düşüremem" diyor:F Rezilliğin daniskası ise hala çıktıgı adamla evlenme umudu içinde @EveN o yuzden ağzının gözünün yamulmaması doğal :X

Bihter ile Behlül'ün orman sahnesi vardi bilet yırtma filan sahnesini bunlar evin havuzunun başinda yapıyor.Bunlar bide bizim meşhur bahçe sahnesini salanon ortasında yapıyorlar :F:F( o sahneyi izleyen(?))

Herneyse beni tek mutlu eden dizi bittikten sonra jenerikte ay yapım logosunu görmek mutlu etti.Gerisi teferruattan ibaret benim için:X

Son düzenleme:
Sonunda izledim dizinin final sonunu baştan sona:X Böyle küçük part izleyince bişey anlaşilmiyor ama genede güzeldi dedirtti bana:X Beşir ölmemiş ve diğer hizmetçi kıza aşık olmuş 😱 "Senin için yaşıcam" diyip elini öpüyor yaa:X Bide gözünü açması zombi gibi birden açti gece gece ödüm koptu :F @xemrexxx

Fridevs karakteri ana mana rolünü oynanamiş burda. Bihter'in kardeşinin kocası "biri şunu durdursun diyor" Fridevs hala rezil olmama derdinde "kendimi aptal durumuna düşüremem" diyor:F Rezilliğin daniskası ise hala çıktıgı adamla evlenme umudu içinde @EveN o yuzden ağzının gözünün yamulmaması doğal :X

Bihter ile Behlül'ün orman sahnesi vardi bilet yırtma filan sahnesini bunlar evin havuzunun başinda yapıyor.Bunlar bide bizim meşhur bahçe sahnesini salanon ortasında yapıyorlar :F:F( o sahneyi izleyen(?))

Herneyse beni tek mutlu eden dizi bittikten sonra jenerikte ay yapım logosunu görmek mutlu etti.Gerisi teferruattan ibaret benim için:X

linkini at:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy