Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler (Fırat Altunmeşe)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Kutsal Motor kanalında Zeynep Ocak'ın sunumuyla yayınlanan 'Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler'e bu hafta Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe konuk oldu. İşte o eğlenceli sohbet:

• Beğendim
Reactions: Sherlock and Felon
Aşırı ünlü mü bu :F Konsepte hiç uygun bi isim değil.

Kız arkadaşini dövdüğü olayla İzzet Altunmeşe'nin olduğunu öğrendiğimden beridir şokum:A Yoksa benim için hala Cesur ve Güzel'de Kıvanç'ın ayakcısı :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Zaten sayaçta bir yerden tanıyorum ünlüsü çıktı. :A Gerçekten katılanlar arasında bugüne kadar aşırı ünlü sayılabilecek 10 isim toplasan ancak vardır. Ama gelmiyorlarsa kanal ne yapsın mecbur bunlar geliyor. :A Geçen sene daha iyi isimler vardı ama bu sene katılanlar arasında 1-2 isim dışında vasattı çoğu ama yine de izledim ben. Kimin nasıl biri olduguna dair iyi fikir veriyor. Hiç hakkında fikir sahibi olmadığım bazı isimler çok sempatimi topladı bu program sayesinde mesela o yönden de iyi oldu. :A
Ben bu kanalı keşfettiğimde Şahin Tepesi yuzunden Aybuke Pusat yuzunden keşfettim:F Kıza dizide aşiri gıcıktım senin gibi aynı bahaneyle izledim. Kız gerçekten semaptikti ama dizide aşiri iticiydi.

Neyse bu kadın bi kaç kere daha izledim ama konuksuz videolarda aşiri itici :A Aşiri konuşuyor, gereksiz örneklemeler filan:A

Ben daha çok Loş Sohbet'çiyim:X Sevdiğim bir isim varsa 1 saat de olsa izliyorum:X

• Beğendim
Reactions: blacklion