Hayırlısı olsun dostum. Sende sorunsuz atlatırsın umarım. Bol bol antikor olsun.Aşımı oldum şu an arabada bekliyorum hastane bahçesinde. Şimdilik bir sorun yok. Zaten baya benim yaşıtımda vardı. Ben de süreci anlatırım.
Hayırlısı olsun dostum. Sende sorunsuz atlatırsın umarım. Bol bol antikor olsun.Aşımı oldum şu an arabada bekliyorum hastane bahçesinde. Şimdilik bir sorun yok. Zaten baya benim yaşıtımda vardı. Ben de süreci anlatırım.
Çok teşekkürler. Umarım hiç birimizde yan etki yapmadan atlatırız.Hayırlısı olsun dostum. Sende sorunsuz atlatırsın umarım. Bol bol antikor olsun.
Herhangi birşey olmamasına sevindim, şifa olsun. Sen gene gözlemlerini yazarsın canım.
Sıra olmasını iyi olarak yorumlamak lazım,insanların aşıya ilgisi önemli. Haber edersin hayırlısıyla olduğunda.
Adına sevindim Ozancım.
Bol bol antikor olsun.
Pazartesi 40 yaş başlıyormuş ( 2 yaş kaldı bana ).
Aşımı oldum şu an arabada bekliyorum hastane bahçesinde. Şimdilik bir sorun yok. Zaten baya benim yaşıtımda vardı. Ben de süreci anlatırım.
Aynen Melekcim; sıra bizede geliyor.Tabii abicim yazarım banada sıra geliyor bakalım ben ne yapacağım
------
Çok geçmiş olsun dostum inşAllah iyi bir süreç olur
Yarın için randevum var 1 hafta önceden, ilk dozu halledeceğiz inşallah.
Haydi bakalım hayılısı olsun; paylaşırsın durumunu.Yarın için randevum var 1 hafta önceden, ilk dozu halledeceğiz inşallah.
Geçmiş olsun Gizmen.Merhabalar. Uyku tutmayınca yazmak istedim. Öğlen 12 gibi vuruldum ve bu saate kadar hiç bir yan etkisini görmedim. Kolumda sadece hafif yanma ve ağrı birde halsizlik uyku var. Benim aslında bağışıklığım zayıftır ve bana bile bu kadar etki gösterdiyse korkmadan herkesin yapmasını öneririm. Sadece alerjisi olanlarda çok daha fazla etki gösteriyor diye tahmin ediyorum.
Bugün ben de aşımı oldum çok şükür. Çok hafifti, şimdilik herhangi bir olumsuzluk yok, darısı başınıza.
Sana nasıl sıra geldi bir anda ya
Yersiz bir soru olmuş bu bence.Vay Patron; Yoksa Berber misinde saklıyorsun bizden
Teşekkürler, hiçbir etki kalmadı çok şükür.
Haklısın Şerlok beyciğim, bir anlık sayın adminin bu ülkede nasıl bir konumda olduğunu unutmuşumYersiz bir soru olmuş bu bence.Zaten sayın admin orada dördüncü doz aşıyı olduğunu kastetmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 103750
Az kalsın sayın adminin yeni yaptırmış olduğu, aşağıdaki yere attıracaktınız kendinizi Utku beyciğim.Haklısın Şerlok beyciğim, bir anlık sayın adminin bu ülkede nasıl bir konumda olduğunu unutmuşum
Bu nasıl siyasi mesaj olarak değerlendirilip silinmedi? Nasıl bir güç var senin arkanda? 🤔🤔🤔Yersiz bir soru olmuş bu bence.Zaten sayın admin orada dördüncü doz aşıyı olduğunu kastetmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 103750
Sayın adminim bana kıymazAz kalsın sayın adminin yeni yaptırmış olduğu, aşağıdaki yere attıracaktınız kendinizi Utku beyciğim.
Ekli dosyayı görüntüle 103752
Geçmiş olsun kardeşim.Yaptırdım aşıyı. Sanki yumruklayarak ezmişler gibi, kıpırdatınca acıyor. Başka bir şikayetim yok. Zaten bu yaşta ne olacak.
İnşallah, teşekkür ederim. İyi gecelerGeçmiş olsun kardeşim.
Bol bol antikor olsun.
Bende sistem çöktüğü için randevu alamadım.
Bakalım alabilirsem hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?