AŞkin rÜzgari Şİmdİ fx tv de baŞliyor

FX TV NİN en iyi ikinci dizisi hangisi

• SİHİRLİ ANNEM

Oy: 0 0.0%
  • Öztürkler

• Asayiş merkez

• Gezi Durumu

Oy: 1 50.0%
  • Herşey tadında

• Selina

Oy: 1 50.0%
  • AŞKIN RÜZGARI

• ANA CADDELER

• GÜÇLÜLER GÜNÜ

• Birlik ana haber bülteni

• Kullanılan toplam oy
    2

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,330
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Aşkın Rüzgarı

1 bölüm

Büyük sorun

1 Sahne

Üniversite

Cihangirdeki bir parti için partner bulmaya çalışan yağmur ancak sınıftan secebilir diye bir kural Kerim Meltemle Halil rabia nurla Faruk ve ile Elifnur Samet evde oturmayı seçer partnere karşıdır ramazandan dolayı Meltemin kızlardan en iyi arkadaşı gelmemek ister;
Selina ve berkay da balo için partner olmuşlardır bir kişiyi bile bulamayınca Yağmur Taksimde alış verişe gider ağlıyarak;

2 sahne

Taksim Gezi parkı

Taksim Gezi parkının ordan geçerken Yağmur Gösterici ve polislerin arasında kalır;
Ali Ozan Birlik ana haber bülteni için keşife çıkmuştır Alev Merve ve Aylinle eğilin gaz bombası yay çizerek görünmeden Yağmuru gaz altından kurtaran Ali ozan Taksimden çıkamıcakları için evine götürür;

3 Sahne

Ali ozanın evi

Mum ışığı altında makarna yerler ve kola içerler Yağmur ve Ali Ozan
Ali Ozan; kusura bakma Yağmur evime getirmek zorunda kaldım Merve ve Alev de Bilgisarayda Favoriforumum sitesinde Sihirli annem senaryosuna bakıyorlardı;
Merve ve Alev; güzel senaryo konu değişik o kadar kopyayla her şeyi yapar zaten;
Yağmur; Baya güzel senaryo olmuş Gülmekten çatladım Gerçek sihirli annem bu işte tam gençlik dizisi olmuş Bugün Taksimde ağladıktan sonra Senin esprilerin iyi özellikle sihirli annem dizisinde;
Ali ozan; Yağmur baloda partnerim olurmusun;
Yağmur; Evet olurum;
Yağmur; Benimle olan partnerle beraber Balo kralı ve kraliçesi olması imkansızmış;
Ali ozan; sen güzel kızsın Yağmur olursun Balo kraliçesi;
Yağmur; itifatın için teşekkürler sende çok yakışıklısın ve çok romantiksin;
Ali ozan; sağol yağmur;

1 bölüm sonu

- - - Ekleme - - -

cookies tam sevdiğin tarz

- - - Ekleme - - -

sokak sanatı sgat cookies yarına sihirli annem olabilir

- - - Ekleme - - -

Aşkın rüzgarına şarkı eklendi

- - - Ekleme - - -

Sihirli annemdeki süprizi erkenden görmek isteyen var mı

- - - Ekleme - - -

Fks14 sihirli annemdeki süprizi merak ediyorsalar çarşambaya kadar ilgisiz olabilirler

Son düzenleme:
kızlar romantik erkekleri sever Sihirli annemi romantik e çeviririmde ramazan diye çevirmiyorum çünkü Sihirli annem bittiğinde cem ve tuğçe aynı evde kalıyordu bu erotik e girer diye yazmıyorum

- - - Ekleme - - -

cookiesin dizisi gibi erotikmi olmasımı lazım

- - - Ekleme - - -

007At şarkı güzelmi

pompy post: 1382885' Alıntı:
Evet var ben ilk okuldayken Sihirli annem sayesinde iki kızı etkilemiştim adları ceyda tatari ve asyagül

aradan 10 yil gecmis adam hala ilkokuldaki kizlar sijirli nnemi seviodu diyo :F

ağlamıyan ben bu bölümde ağladım o yüzden ben sihirli annemi tekrar yazıyorum o finali unutmak için

007At post: 1382964' Alıntı:
Ağa ordu mu kurdun? :D

Ağalığımı ilan ettim buralar benden sorulur. Bu köyün ağası benım
pala.gif

daha sacmasini okuyamam dedigimin ertesi gunu daha sacmasini okudum :D sacmalama konusunda kendin cok gelistiriyorsun :D

007At post: 1382976' Alıntı:
İlk defa biri pompy nin bir şeyini beğendi.Şoktayım sayın seyirciler.

Not - Biri "bende Migrostayım" derse ona ağız dolusu küfürler ederim.

Beğenmekten ziyade o diziye çok emek verdi @pompy bence

Dr.Who post: 1382988' Alıntı:
daha sacmasini okuyamam dedigimin ertesi gunu daha sacmasini okudum :D sacmalama konusunda kendin cok gelistiriyorsun :D
What it is this understand dr who:5:

- - - Ekleme - - -

istersen almanca şeklinde yolluyorum dr who sana

- - - Ekleme - - -

Über den Wind

1 Teil

Das große Problem

1. Stufe

Universität

Cihangirdeki regen versucht einen Partner für eine Partei sondern eine Regel die Klasse Karim Khalil Brise rabia Nurlan Faruk wählen finden würde und entschließt sich nach Hause mit dem Elifnur Samet girls best friend partner gegen den Wind um nie wegen Ramadan zurück bleiben;
Selina und Cindy haben für eine Kugel wurde aus nicht finden konnten sogar eine einzelne Person Einkaufen mit regen ağlıyarak Taksim geht;

2. Stufe

Taksim Trip Park

Regen durch Taksim Trip-Viewer und der Polizei bleiben unter dem Park von dort;
Ali Ozan Union scout für die Haupt-Nachrichtensendung Aylinle çıkmuştır Mary und schlanke Gasgranate Lichtbogenflamme Gas unter der regen scheint Dichter Ali gespeichert mein Taxi werden Sie zu seinem Haus um çıkamıcakları nehmen;

3. Etappe

Ali Dichter Hause

Pasta und Cola-Getränk bei Kerzenschein in der regen und Ali Ozan
Ali Ozan tut mir leid ich regen zu mir nach Hause bringen zu Mary und Flamme Magie Bilgisarayda Favoriforumum Website suchen bei dem Szenario hatte meine Mutter;
Mary und Flamme; schönes Exemplar das alles so viel anderes Szenario bereits Gegenstand macht;
Regen Baya çatladım wirkliche Magie eines schönen lachenden Mutter hat in diesem Szenario war waren die vollständige Palette der Jugend Witze gut vor allem die Magie der deine Mutter heute nach Weinen für eine Reihe von Taksim;
Ali Barde; Regen Ball würdest du mein Partner sein;
Regen Ja ich werde sein;
Regen unmöglich für mich um den Partner mit dem Abschlussball König und Königin zu sein;
Ali Barde bist du schönes Mädchen Ballkönigin regen;
Regen; itifatın Vielen Dank für die sehr schön und sehr romantisch;
Ali Barde; danke dem regen;
hadi buda senaryomun almancası