AŞK-I EFSANE | Yeni Bölüm

Yalnız janet oldugunu dusunup aglıyor. eger bırısının kapısını uzun sure calıp acmıyorsa ve kapısını kırmak zorunda kalıyorsam dırek oldugu aklıma gelır kolanya molanya hıc gelmez aklıma
)))))) dırek nabzına bakarım yasadıgını anlarsam alır doktora gotururum
...

ayrıca bayılan kısınınde yanında aurılmam ozelıkle sevgılımse Arturun kendı evıne gıtmesı anlamsız.. ayrıca bu mary nıye sureklı ıntıhar edıyor orasıda muamma ıntıharın psıkolojık alt yapısı farklıdır

mary değil annesi intihar etti. ayrıca maryde bu bölümde intihar etmek istedi beyazsoy.
çnkü annesinin ölümünden kendini sorumlu tutuyo..

bılıyom canım
))

ıntıharların temel psıkolojısı bırılerıne acı cektırmektır. benım askımı kabul etmedın ınıhar edıyorum gıbı.. ama burda marynın ıntıhar etmesın anlamı yok ... bence narynın bu ayılıp bayılma ıntıhar etmesı sacma... ayrıca bu kralda garıp ınsanların gozunden şıp dıye herseyı anlıyor
))))))) brezılya dızırınde boyle bır sonrakı bolumu tahmın eden karakterler olur.. kralla marynın bulusmasına daha mantıklı bır kurgu kurmalısın zorlama olmus brezılya dızısı tadında olmus

beyazsoy ilk bölümü okumuşmuydun.. kızın yani marynin kimsesi yok.. kızın annesi vardı ama o da ölünce kız artık niye yaşayabilir? kimsesi kalmamıs hayatta.. ayılıp bayılmasının nedenide ilk bölümde yazıyodu.. kız iki gndür doğru düzgün bişey yemiyodu.. olanlarda üstüne ağır gelnce bayılmaması için bi engel mi çıkıyo

muhteşem olmuş dizikolik tebrikler ..

yeni bölümü yine merakla bekliyorum..

--------------------------------------------

mary beren saate benziyormu, dizikolik... öyleyse bu diziyi hiç kaçırmam
))

muhteşem olmuş dizikolik tebrikler ..

yeni bölümü yine merakla bekliyorum..

--------------------------------------------

mary beren saate benziyormu, dizikolik... öyleyse bu diziyi hiç kaçırmam
))
ya ben onu okurun hayal gücüne bırakıyorum.. yani sonuçta herkes bambaşka kişileri hayal ediyo.. ben hepsinin fiziksel , duygusal özelliklerine gre ayırırsam bi anlamı kalmaz sonuçta.. ama sana gre benziyorsa demekki iyi iş çıkarmışımdır.. ama bnde şahsi yorumumu yaparsam beren saat deilde bihtere benziyo...
bu arada dizi hakkında güzel yorumlar yaptığın için teşekkür ederim..

Dızıkolık kız sımdı annesının olumunden kendını mı sorumlu tutuyor yoksa hayatta yalnız kaldıgı ıcın mı ıntıhar edıyor bı karar versen
))))))

Dızıkolık kız sımdı annesının olumunden kendını mı sorumlu tutuyor yoksa hayatta yalnız kaldıgı ıcın mı ıntıhar edıyor bı karar versen
))))))
ilk olarak kendini suçlu hisstetiği için... eğer öyle birşy hissetmeseydi neden intihara teşebbüs etsin ki?
yalnızlık ikinci aşamada ama onu intihara gtrecek kadar değil..

))))))

kız bir şekilde intihara karar veriyor fazla kurcalamamak lazım kralla karşılaşması için mutlaka şart bu
)

benim merak ettiğim sanırım kralda halkın tanıdığı biri mary hemen tanıyor.. demekki yakın zamanda geçiyor olay tv falan var ya da mary kraliyet bahçesinin yakınlarında yaşıyor ..

Iyıde de neden sucluluk hısedıyor kı. hem sucluluk hısetmesı ınsanı ıntıhara suruklemez kı.. ıntıhar ya hayat yasam enerjısı bıttıgınden hayata tutunacak gucu kalmadıgınfan yada bırılerıne ceza vermek ıcın olur.

ya tam olarak öyle sayılmaz.. Mary tamamen tanımıyor zaten.. keşke dizide bahsetseydim.. onlar bi şekilde küçüklükten beri sarayı izliyolar.. o görkemi, o ihtişamlı yaşamı görüyolar.. sonçta gizli gizli onları izliyolar küçüklükten beri.. yani tanıması normal..

oda gelecek bölümlerde saklı...

dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum..

hacı benim krallardan favrim 8.henrydir o da kızı takip etmez başka şeyler yapar tutmadım bu kralı bırakıyorum bu diziyi

Daha yeni görüyorum,okudum Esra.
Başarılar güzel olmuş.Doğrusunu söylemek gerekirse böyle hikayeler pek ilgimi çekmez ama yinede iyi yazıyorsun.