AŞK-I EFSANE | 8. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 1 8.3%
  • 6

Oy: 1 8.3%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 9

Oy: 4 33.3%
  • 10

Oy: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Teşekkürler Mustafa.

Benim için uygun görmüş olduğun puan nedir peki?

SAyılar yukardan aşağı doğru oluyor diye en yukarıdakine verdim yanlışlıkla. 5'i veren bendim ama yanlışlıkla oldu. Modlardan biri düzeltirse iyi olur @xdragxxx . Puanım 8

SAyılar yukardan aşağı doğru oluyor diye en yukarıdakine verdim yanlışlıkla. 5'i veren bendim ama yanlışlıkla oldu. Modlardan biri düzeltirse iyi olur @xdragxxx . Puanım 8

Demek o sendin!

Bende gerçekten çok üzüldüm onu kim verdi diye. @darksaal müsaitsen anketteki oyu düzeltebilir misin?

Kızma ama ben okurken çok sıkıldım nedense.Şuanda sınavlarım kafamı yorduğundan dolayı da olabilir ama ben bu bölümü beğenmedim sanki.Daha sonra yeniden ayrıntılı okuyacağım ama pek bir şey hissetmedim bu bölüm için.Puanım şimdilik 6

Teşekkürler Deniz.

Anlayışın için teşekkürler bu ara kafam bir dünya uykusuzluktan ölüyorum.

Uykunu iyi almalısın Deniz. Sınavlar çok önemli biliyorum, ama önemli olan sınavlara çok çalıştığın kadar dinç bir zihinle de girebilmek. Bol bol vitamin al. Özellikle ekşi seversen limon öneririm. Biraz tuzla ve günde 1 limonla tüm gün zinde kalabilirsin rahatça.

Sınav zamanı herkesin kafası allak bullak oluyor Allah yardım etsin ben kurtuldum

Limon yiyemem de vitaminli içecekler alırım

- - - Ekleme - - -

Sınav zamanı herkesin kafası allak bullak oluyor Allah yardım etsin ben kurtuldum
Ne yazık ki öyle Mustafa