AŞK-I EFSANE | 6. Bölüm | Yeni Bölüm

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Mary vereceği kararı düşünmüştü gece boyunca. Sabah Janet'ın onun evine sürpriz bir şekilde gelişi ve Mary için yemek getirmesi günlerdir aç kalan Mary için için çok iyi bir hediye olmuştu. Annesinin ölümüyle sarsılan Mary'nin günden güne acısı azalıyor ama hala kendini bu ölümden ötürü suçlu hissediyordu. Arthur'la dün gece yaptığı kavgadan ötürüde pişmanlık duyan Mary onunla arasını düzeltmek için evine gitti, ancak Arthur dün geceden beri eve gelmemişti.

AŞK-I EFSANE | başlıyor...

Venetia : İyi ama dün geceden beri Arthur eve gelmedi ki...

Mary ise şaşkınlıklar içinde karşılık verir.

Mary : Bu nasıl olur? Arthur nereye gitmiş olabilir?
Venetia : Belki büyük babasının evine gitmiş olabilir. Büyük babası ölmeden önce Arthur'a bırakmıştı o evi. Arthur kendini yalnız ve mutsuz hissetiği anlarda o eve giderdi.
Mary : Peki o evin anahtarı sizde var mı efendim? Dün gece biraz tartıştık ta, bana kapıyı açmayabilir.
Venetia : Olması gerek, bakıp geliyorum hemen.

Venetia içeri girer ve beş dakika geçmeden geri döner.

Venetia : Buldum. Anahtarı geri getir ama...
Mary : Tamam.

Anahtarı Mary'e veren Venetia, evin nerede olduğunu tarif ettikten sonra içeri girer. Evin uzak olması Mary'i düşündürse de Mary gitmek için kararlıdır. Yol uzak olduğu için Mary saraya gidip gitmeme konusunuda rahatça düşünebilecektir. Mary uzun yolda giderken sarayında önünden geçmiş olacaktı. Mary sarayın önünden geçerken sarayın kapısı açılır birden. Atın üzerinde sarı saçlı ve mavi gözlü bir şovalye çıkar. Bu Prens Norman'dı. Mary Prens Norman'ı ilk defa bu kadar yakından görüyordu. Prens Norman'ın Mary'i fark etmesi de pek fazla zamanını almaz ve Mary'nin güzelliğ karşısında etkilenerek onun yanına doğru emin adımlarla gelir.

Prens Norman : Çok güzelsin.
Mary : Nasıl?
Prens Norman : Çok güzelsin.
Mary : Sende çok kabasın.
Prens Norman : Nasıl yani? Eminim sende diğer köylüler gibi içten içe bana aşıksındır. Hadi itiraf et!
Mary : Küstah! Benimle böyle konuşamazsın, kendine gel!
Prens Norman : Yoksa sen benden hoşlanmıyor musun?
Mary : Hayır tabii kide. Böyle kendini beğenmiş birinden nasıl hoşlanabilirim? İzninizle...

Prens Norman şaşkın bir şekilde Mary'nin gidişini seyreder. İlk defa bir kız onu beğenmemişti. Mary'de oradan uzaklaştıktan sonra kendi kendine konuşur.

Mary : Aptal ya... Kendini beğenmiş ukala.

Bu arada Mary eve çok yaklaşmıştır. Eve yaklaştıkça saray konusunu daha da çok düşünüyordu. Arthur'la konuşup her şey yoluna girerse saray konusunu tamamen kapatacaktı. Mary Venetia'nin tarif ettiği evi görmesiyle adımlarını hızlandırır ve bir süre sonra koşmaya başlar. Birden heyecanlanır ve elindeki anahtarı kaybettiğini sanır. Neyse ki son anda şaşkınlığını anlayıp kapıyı açar ancak Mary gördüğü şey karşısında şok olur!

Mary ne gördü? Arthur'la barışabilecek mi?

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi bölümü eklendi.

Bugünlük biraz işim var okurum en kısa sürede inşallah

Güzel olmuş, beğendim.

Kız güzelde Prens yakışıklımı bari

Her sarı saçlı mavi gözlü yakışıklı oluyor

Profilime girde yakışıklı gör
Prens Norman kadar değil ama.

Her sarı saçlı mavi gözlü tabii ki yakışıklı değil ama Prens Norman yakışıklı.

Çook güzel yine. Ama çok kısa ya hemen bitti

Gayet güzel olmuş Esra.Beğendim ben
Ama yine söylüyorum senaryolarında gidişat çok iyi ama sanki çok yavaş ilerliyormuş gibi geliyor bana.Belli bir heyecan sezemiyorum,düz yazı gibi okuyorum anlatabiliyor muyum? Yani okurken burası çok ilgi çekici diyemiyorum yani.Ama bence bunu düzeltebilirsin sen.Olay katmaya çalışırsan daha keyifli okunabilir diye düşünüyorum.Belki de fazla kuruntu yapıyor da olabilirim ama öyle

Güzel bölüm olmuş zevkle okudum.😎

Çook güzel yine. Ama çok kısa ya hemen bitti
Teşekkür ederim Almila. Olaylar henüz başlamadı. 6. Bölümdeyiz. Ben eminim gelecek bölümlerde işler çok değişecek, özelliklle Mary'nin saray hayatına geçmesi ile bol bol entrika görebileceksiniz.

Teşekkürler Deniz.

Şu an için öyle. Olayların entrikaların başlamasına çok az kaldı. Eminim daha fazla ilginizi çekecek ilerleyen bölümlerde dizi.

Güzel bölüm olmuş zevkle okudum.😎
Teşekkür ederim Emre. Beğenmene sevindim.

Dizinin anlatimi çok yalın iyi bence.Okurken akıyor.Bu kısalıkla günlük dizi mi yapsan diye aklımdan geçmedi değil hani
Ellerine sağlık @dizi kolik

Arthur başka bir kızı ..........+18????????

Dizinin anlatimi çok yalın iyi bence.Okurken akıyor.Bu kısalıkla günlük dizi mi yapsan diye aklımdan geçmedi değil hani
Ellerine sağlık @dizi kolik

Arthur başka bir kızı ..........+18????????

Teşekkürler Forumdash.

Arthur ile ilgili anlatmak istediğini anlayamadım.