AŞK-I EFSANE | 4. Bölüm | Yeni Sezon

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Kral Daniel engeline takılan Mary intihar edememiştir. Kral Daniel, Mary'i eve bırakırken yolda karşılarına Arthur çıkmıştır.

AŞK-I EFSANE| başlıyor...

Şaşkınlığını gizleyemeyen Arthur tutulur öylece ve seslenir Mary'e.

Arhur : Mary...

Mary'de şaşkınlıklar içindedir. Arthur'un yanlış anlamasından çok korkmuştur ve Arthur'a cevap verir.

Mary : Arthur... Senin ne işin var burada?
Kral Daniel : Yoksa siz tanışıyor musunuz?
Mary : Şey... Kral'ım, Arthur benim komşum.

Arthur daha da şaşırarak cevap verir.

Arthur : Ne? Nasıl yani?

Kral Daniel, Arhur'u kaale almadan cevap verir.

Kral Daniel : Genç ! Hala eğilmedin önümde. Senin derdin ne? Canına mı susadın?

Arthur hemen önünde eğilerek yanıt verir.

Arthur : Efendim, şaşkınlığımı mazur görün. Bu saatte Mary ve sizi böyle rastlayacağım aklıma gelmezdi.
Mary : Kral'ım izninizle. Zaten evim çok yakın, yolun devamını Arthurla gidebiliriz.
Kral Daniel : Peki öyleyse. Genç, iyi bak ona !
Arthur : Peki efendim.

Mary ve Arthur Kral'ın önünde eğilerek hızlı adımlarla uzaklaşırlar. Arthur sinirinden Mary'e ne diyeceğini bilemiyordu. O kadar hızlı nefes alıp veriyordu ki Mary daha fazla dayanamadı.

Mary : Yeter artık ! Kendine gel !
Arthur : Nasıl ya? Seni gecenin bir saatinde ormanda Kralla birlikte atın üstünde görüyorum. Arkanızda süvariler. Ne yapmaya çalışıyorsun Mary?
Mary : Herşey sandığın gibi...

Arthur Mary'nin sözünü keserek yanıt verir.

Arthur : Ya ben senin için endişeleniyorum, merak edip evine geliyorum. Senin şu yaptığına bak.
Mary : Yüce İsa adına yemin ederim ki hiçbir şey sandığın gibi değil. Ben uçuruma gidiyordum. Yolda Kralla karşılaştım ordan sonra beni takip etmiş. O sırada tam intihar edecekken benim hayatımı kurtardı.

Arthur bir süre düşünür ve Mary'e yanıt verir.

Arthur : Nasıl yani Mary? Sen nasıl bu kadar aptallaşabiliyorsun? Nasıl oldu da canına kıyacak kadar saçmaladın?

Mary ağlamaya başlar.

Mary : Ya herşey üst üste geldi, görmüyor musun? Az önce bile bir yanlış anlama yüzünden beni terk edecektin. Üstelik annem öleli 2 gün olmuşken... Böyle düşündüğüne inanamıyorum.

Mary oradan uzaklamak için koşmaya başlar. Tam o sırada Arthur kolundan tutarak öpüşmeye başlarlar. Tam o sırada Mary Arthur'u ittirir ve yere düşürür.

Arthur : Seninde dediğin gibi herşey üst üste geldi. Bunların aşkımızın önüne geçmesini engellemeliyiz.

Mary kızgınlık içerisinde cevap verir.

Mary : Saçmalıyorsun Arthur, kes artık !
Arthur : Ne?
Mary : Yeter, gitmek istiyorum !
Arthur : Demek öyle Mary.
Mary : Beni rahat bırak Arthur ! Düşünmem gereken senden başka bir sürü derdim var.
Arthur : Ben senin için dert miyim yani?
Mary : Off... Gerçekten yeter Arthur.
Arthur : Tamam. Nasıl istersen, ama şunu unutma Mary. Bundan sonra sen konuşmadığın sürece bende seninle konuşmayacağım.

Eve giden Mary bu akşam olan tartışmasınında etkisiyle bir karar verecektir. Mary'nin vereceği karar Saray hayatımı yoksa sefillik içinde yaşadığı aşk Arthur'u mu?

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:

Tabiki saray hayatı

Canımmm çok güzel olmuş. Oyuncular forumdan olsa daha güzel olabilirdi
Onu sen yapıyorsun zaten.

Bu benim eski dizim zaten. Yarıda kalmıştı. Devam ettirmek istedim. Teşekkür ederim, umarım takipçim olursun.

Bekle

Bu arada asıl hikaye başlamamış henüz. Herşey sarayda başlayacak geliyor . Yanılıyor muyum ?
Hayır, yani fragmandaki bölümler henüz başlamadı. O hikayenin başlamasına da az bir zaman kaldı.

Hayır, yani fragmandaki bölümler henüz başlamadı. O hikayenin başlamasına da az bir zaman kaldı.

Fragmanın ne kadar güzel olduğunu söylemiş miydim ?
resmen kıskandımmm. bu arada konuyu uzattıkça uzatıyorum birileri gelsin artık okusun şu muhteşem senaryoyu

Fragmanın ne kadar güzel olduğunu söylemiş miydim ?
resmen kıskandımmm. bu arada konuyu uzattıkça uzatıyorum birileri gelsin artık okusun şu muhteşem senaryoyu
Teşekkür ederim, saol.

Fragmanı RevaN ile birlikte hazırladım. O çok başarılı gerçekten. 😉