AŞK-I EFSANE | 3. Bölüm | Yeni Bölüm

seni kınıyorum selim..

@BuraK sen hiç konuşma..

diyaloklar çok kötü .. bu kralda uçkurundan başka bişiey düşünmüyor yahuu
))))))) kız intihar ediyor kral ne güzel kız diyor
)))))))) bu kıral sülümandan beter çıktı. dur kızı kurtar kız dinlensin ondan sonra niyetini açıklarsın
)))))))))))))))

o senin düşüncen...
destere'nin de dediği gibi Kral'n niyeti apaçık belli ayrıca diyor ki Kraliçe artık yaşlandı varla yok arası. yani yeni Kraliçe'm sen olacaksın diyor. Kral göz koymuş kıza. :5:
kralların hepsi öyle değilmi zaten.. cesur olduklarını her yerde belli ederler... bu yzden düşüncelerini açıkça söylerler..

valla bilmiyorum ödeşmem gerek seninle yada senin affettrmen gerek kendini bana..

destereyle bir olp saldırdınız yani ne yaptığnızıdamı bnim söylemem lazım size..

beyazsoy dizini yerden yere vurmuş ona niye laf yok
)) gücün bize yetiyor değilmi
))

beyazsoyla o kadar samimi değilim... seninlede o kadr samimi olmasam bişey demezdim.. sen hep arkamdan vuryosun beni..

ama gerçekleri söyleyen bir arkadaşın olsun istemezmisin
ben neyse onu söylüyorum kaldıki senaryon dizin çok güzel olmuş övdüm ayrıca kötü bir eleştiri bile yapmadım kralın art niyetli olması senin suçunmu
) gerçek hayatın aynısı olmuş işte kralı eleştiriyoruz seni değil
)

kralı değil maryi eleştiryosunuz.. halbuki marynin iffetle ne alakası var.. yani bu kadr saçma bi eleştiri görmedim selim..

kralı değil maryi eleştiryosunuz.. halbuki marynin iffetle ne alakası var.. yani bu kadr saçma bi eleştiri görmedim selim..

o eleştiriyi ben yapmadım istersen yazılanlara bak iffeti ilk gündeme getiren burak tır
)

valla ikinizde varsınız bu işte... ben karışmam.. kimin çıkardığı önemli değil kimin desteklediği önmli bnm için.. oda selim ve yanlıları...

valla ikinizde varsınız bu işte... ben karışmam.. kimin çıkardığı önemli değil kimin desteklediği önmli bnm için.. oda selim ve yanlıları...

benim forumda yanlım yok ben tekim
)

sen hep alınganlık yapıryorsun ama nasıl sağlıklı eleştiri yapacağız
))))))))