AŞK-I EFSANE | 10. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 9.1%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 9.1%
  • 9

Oy: 5 45.5%
  • 10

Oy: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

D
İZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Arthur tün bu olanlardan sonra büyük babasından ona kalmış evden köye geri dönmüştü. Her yerde Mary'i arayan Arthur annesi Venetia'nın Mary hakkındaki öğrendiklerini anlatması üzerine Mary'nin peşine düşer. Saray'da ise büyük ve görkemli bir kutlama vardı. Paris'ten dönen Prenses İsabella ve Lady Elise'nin şerefine verilen kutlamaya davet edilemeyen Mary ise odasında hayal kırıklığı içinde yaptıklarının doğru olup olmadığını düşünmekteydi. Görkemli kutlama büyük bir gürültü ve bağrışmalarla bölünür. Muhafızlar Kral Daniel'in yanına gelerek durumu bildirir.

AŞK-I EFSANE |başlıyor...

Kral Daniel : Arthur mu?
-Evet efendim, isminin Arthur olduğunu söyledi.

Kral Daniel Arthur'un kim olduğunu düşünürken Prenses İsabella ise merdivenlerden inip hemen babasının yanına gelir.

Prenses İsabella : Arthur'da kim?
Kral Daniel : Bilmiyorum İsabella. Ama hemen gidip öğreneceğim bu kendini bilmez küstahın kim olduğunu. Siz eğlenmenize bakın.

Kral Daniel sarayın kapısına doğru giderken arkasından Prens Norman'da hızlı adımlarla onun yanına gider. Lady Elise ise Prenses İsabella'ya olan iğneleyici sorularını sorar.

Lady Elise : Ne o? Anneni ikna edemedin sanırım. (Gülmeye başlar.)
Prenses İsabella : Kraliçe'm bugün çok yorgun olduklarını söylediler. İkna edecek bir şey yok bunda Elise!

Lady Elise gülerek cevap verir.

Lady Elise : Peki ya bu sabah olanlar? Köylü kızının yanında Kraliçe Elizabeth sesini bile çıkaramamış.

Prenses İsabella şaşkınlıkla cevap verir.

Prenses İsabella : İyi ama bunu da nerden biliyorsun? Nasıl olurda bu kadar çabuk öğrenebilirsin?

Lady Elise Prenses İsabella'ya yaklaşarak kulağına fısıldar.

Lady Elise : Unuttun sanırım. Benim her yerde gözüm ve kulağım vardır İsabella.

Tam o sırada Prens Norman kutlama yerine gelmiştir.

Prenses İsabella : Ne oldu Norman?

Lady Elise gülerek araya girer.

Lady Elise : Yoksa o köylü kızıyla ilgili mi?
Prens Norman : Bende tam bilmiyorum. Ama olanlara bakılırsa öyle görünüyor.

Lady Elise yine gülerek yanıt verir.

Lady Elise : Bu kızdan korkmaya başladım. Daha ilk günden böyleyse bizi daha da kötü olaylar bekliyor kısa zamanda. Öyle değil mi İsabella?

Prenses İsabella, Lady Elise'ye yanıt vermeden sarayın kapısına doğru hızlı adımlarla ilerler ve gizli bir yerde konuşulanları dinlemeye çalışır.

Arthur : Beni anlamıyorsunuz efendim. Mary'i görmem lazım.
Kral Daniel : Geçerli bir sebep söylemedin bana Arthur. Mary'e her ne söyleyeceksen muhafızlarıma söyle, onlar iletirler.
Arthur : Bakın ben...

Kral Daniel Arthur'un sözünü keserek.

Kral Daniel : Uzatma istersen genç...

Kral Daniel içeri girerken Prenses İsabella toparlanarak Kral Daniel'in yanına gelir.

Prenses İsabella : Nasıl yaparsın bunu baba?
Kral Daniel : İsabella sen burada mıydın?
Prenses İsabella : Sorumu yanıtlar mısın yüce Kral'ım.
Kral Daniel : Ne yaptım, ne yapmışım ben İsabella?
Prenses İsabella : Annem... Onu bu kadar üzmeye hakkın yok baba! Tamam aranızda her hangi bir bağ kalmadı. Ama bu birbirinize saygısızlık yapın anlamına gelmiyor baba. Belki bana da kızacaksın belki ama o basit köylü kızı için annemin kalbini kırmaya değer miydi? Şimdi izninle babacığım...

Prenses İsabella kutlama yerine döner.

Prenses İsabella : Çok geç oldu. Kutlama burada biter.

Lady Elise Prens Norman'a bakarak.

Lady Elise : Norman ben senden ayrılmak istemiyorum, çok özledim seni...
Prens Norman : Öyleyse bu gece benimle kal Elise.

Prens Norman Lady Elise'nin kulağına fısıldar.

Prens Norman : Gecenin geri kalanını baş başa geçirebiliriz.

Lady Elise şımararak cevap verir.

Lady Elise : Norman...

Lady Elise kardeşi Taylor'a dönerek sorar.

Lady Elise : Taylor sen ne yapacaksın kuzum?

Taylor : Bana müsaade. Her şey çok güzeldi. Özellikle şaraba bayıldım. Fransa'da böyle şaraplar var mıydı ya?
Prenses İsabella : Köşke gönderdim ben onlardan. Gerçekten çok güzel. Rüya gibi değil mi?
Taylor : Evet, gerçekten çok farklı bir tat bu. Her şey için çok teşekkürler İsabella. Ben kalkayım.
Prenses İsabella : Ben de eşlik edeyim size...

Lady Elise'de Norman'ın elinden tutarak.

Lady Elise : Neyse şekerim. Bizde yukarı çıkıyoruz. Hadi Norman! Hadi...

Merdivenlerden gülüşerek yukarıya doğru çıkan Prens Norman ve Lady Elise'nin sesini duyan Mary hemen koridora çıkar ve merdivenlere doğru ilerler. Aşağıya doğru iniyormuş gibi yapan Mary Prens Norman ve Lady Elise ile göz göze gelir ve Lady Elise'nin dilinden kurtulamaz.

Lady Elise : Sen o köylü kızısın değil mi? Mary?
Mary : Evet.
Lady Elise : Bu sarayda kalıyorsan sana bir tarz yaratmamız lazım. Seni baştan yaratmak lazım.
Mary : Ben halimden memnunum efendim.

Prens Norman'da Mary'e dikkatli bakınca onu tanıdığını ancak nerden tanıdığını çıkaramaz.

Prens Norman : Sen... Seni tanıyorum. Sen o kızsın?

Lady Elise Prens Norman'a şaşkınlıkla bakar.

Lady Elise : Norman! Bu kızı nerden tanıyorsun? Yoksa...

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şu anda biyografiyi yetiştirmekle uğraştığım için sonra okuyacağım

Aksam okumaya calisacagim Esra..

9.bölümw göre daha çok beğendim, 10 puan

Önceki bölüme göre daha iyi kesinlikle. Ve uzunluğu tam istediğim gibi olmuş sonunda @dizi kolik

9. Ama çok yakında 10 verecekmişim gibi bir his var.

Farklı bir havası var 8.

- - - Ekleme - - -

Haftaya 10 vericem ama.