Show Ağlatan Dans - Dizi Yorumları

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
aglatan-dans.jpg

Show Tv'nin yeni dizisi Ağlatan Dans bu akşam başlıyor!

Başrollerinde Kıvanç Kasabalı, Öykü Çelik, Arsen Gürzap, Ayten Uncuoğlu ve Levent Tülek'in rol aldığ, senaryosunu Murat Gürvardar'ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan Kurşun'un üstlendiği JOYPR imzalı Ağlatan Dans ilk bölümüyle birazdan Show Tv'de başlayacak.

Diziyle ilgili yorum ve fragman paylaşımlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.​

Son düzenleme:
Bu dizi tutarsa büyük sürpriz olur Sevdaluğun yerine gelen diziye bak. Tekrarını izleyeceğim.

Misafirimiz vardi aksam. Yeni dizi basliyormus diye izledik biraz. Müzikleri ve mekanlari begendim, oyunculuklar gelisebilir. Tabi 20 dk. izlemek ile kesin bir sey diyemem ama begeneni cikar dizinin.

Yanlış zamanda başladı dizi. Keşke biraz daha tanıtılıp Haziran'ın sonlarında başlasaymış...

Yok artık kim dedi. :D
Ağlatan Dans sayfasında gördüm yazan şu : Arkadaşlar Dizimiz 5 Bölüm Sonra Sezon Finali Yapıcaktır..Nedenini Sorarsanız Oyuncularımız Tatile Çıkıcaklar Ve Dinlenicekler Tekrardan Durmadan Dizimizin Çekimleri Hız Kesmeden Başlıcaktır.Oyuncularımız Şuan İstanbula Dönmüştür.5 Bölümden Sonra Tekrardan ''Eylül'' Ayı Gibi Dizimiz Yayında OLucaktır.. :D

Ağlatan Dans sayfasında gördüm yazan şu : Arkadaşlar Dizimiz 5 Bölüm Sonra Sezon Finali Yapıcaktır..Nedenini Sorarsanız Oyuncularımız Tatile Çıkıcaklar Ve Dinlenicekler Tekrardan Durmadan Dizimizin Çekimleri Hız Kesmeden Başlıcaktır.Oyuncularımız Şuan İstanbula Dönmüştür.5 Bölümden Sonra Tekrardan ''Eylül'' Ayı Gibi Dizimiz Yayında OLucaktır.. :D
Öykü Çelik daha bugün setten fotoğraf paylaştı. Yazan iyi sallamış yani. :D

Sallamıştır sanmıyorum tek bölümde sezon finali mi olur yok artık :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs