Ağır Roman'da Dengeler Değişiyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
attachment.php

Star Tv iç yapımlar tarafından hazırlanan Ağır Roman Yeni Dünya bir türlü istenen reyting oranlarını yakalayamıyor.Dizide geçtiğimiz günlerde yönetmen değişliğine gidilip yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun getirilmişdi.Yeni yönetmenin gelmesi ile dizide bazı değişikliğe gidilecek Alman asıllı başrol oyuncusu Tamer Tıraşoğlu ve Begüm Birgören geri plana çekilip dizide ön plana çıkan Onur Saylak'ın canlandırığı Janti Metin ile Özge Özpirinçci'nin hayat verdiği Zehir Ahu karakterleri ön plana çıkacak bakalım bu değişiklik diziye nasıl yansıyacak

Bence reytınglerın az da olsa artmasına neden olabilir ama bu dizinin ömrünü uzun görmüyorum..

Bence reytınglerın az da olsa artmasına neden olabilir ama bu dizinin ömrünü uzun görmüyorum..

Katılıyorum çok fazla bir katkısı olmaz ama şuda bir gerçek ki izleyenlerin büyük çoğunluğu janti ve zehir için diziyi izliyor başrol oyuncusu çok kasıntı hiç rol yapamıyor

Dizinin günü yanlış. Erkek kitleye hitap ediyor. Vadi'nin karşısına koyarsan böyle olur. Diğer günlerde de pek başarılı olamaz ama perşembeden daha iyi gideceği kesin...

Bu dizi Behzat gibi. Karşısında, arkasında, başında, ayağında neresinde ne yayınlıyorlarsa yayınlansın, 20 reytinglik maç bile kar etmiyor. Kitle sabit. 1 reyting :F

Bu dizi Behzat gibi. Karşısında, arkasında, başında, ayağında neresinde ne yayınlıyorlarsa yayınlansın, 20 reytinglik maç bile kar etmiyor. Kitle sabit. 1 reyting :F

Boş boş konusma ya bu diziyle Behzat'ı nasıl bir tutarsın?
Behzat sosyal medyada en cok konusulan dizi. Bugün en büyük sosyal platformlardan biri olan EkşiSözlük'te bile en çok entry girilen başlıklarda ilk 5'te, internette en cok izlenen dizilerden biri. Ve şu an 3.sezonunda.
Bin düşünüp bir konusmak lazım yoksa senin gibi sacmalıyor insan.
Sen git de Kanal D'ye biraz yağ çek belki işe alırlar :)

Son düzenleme:
Bence Biter Çünkü Dün Özge Okadar Belli Ettiki Biteceğini Beyaz Yoksa Bitoyomu Proje Gibi Espiri Yapınca İfadeleri Değişikte Bilmem Felan dedi

Star ilk iç yapım dizisinde maalesef başarısız olmuştur ama önemli olan hatalardan ders almaktır, gelecek seferler çok daha iyi olabilir...

başta yapacaklardı geçti boru pazari. gereği baştada yapsalar degismezdi konu kötü