"Ağır Roman Yeni Dünya" Final Yapıyor!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

Star TV'de büyük umutlarla başlayan ve başrollerini Tamer Tıraşoğlu, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk, Özge Özpirinçci, Onur Saylak ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisi final yapıyor.

20 Aralık Perşembe Star TV'de başlayacak olan "20 Dakika" dizisine "Ağır Roman Yeni Dünya" yer açıyor.

Dizinin oyuncularından Nesrin Cavadzade bir sosyal paylaşım sitesinde dizinin biteceğini bu cümlelerle açıkladı:

Ağır Roman Yeni Dünya dizisinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kısa ama yoğun ve çok eğlenceli yolculuğumuzun sonuna geldik bugün...
Kara Leyla'ya veda... Özleyeceğim deliliğini...

çok güzel haber sevenleri üzülsede sevmeyenlerinden ben sevindim bu işe

hiç sarmadı bu dizi başta sevmedim boşuna çekmişler heleki sumru yavrucuk fatmagülde saygı duyduğum sumru bile bu dizide antipatik olmuştu o derece kıl kaptım diziye

Dizi bence hayal kirikligi oldu, özellikle Sumru Yavrucuk'un yanlis bir dizi tercihi yaptigini düsünüyorum.

Umarim kendisini tekrardan Beren Saat'le bir dizide görürüz

güzel olurdu ama intikamda artık bu fırsat kaçtı sumru epey bir süre dinlenir

ağır romanda nesrinde battı o kadının dizilerinide severdim samanyolunu onun yüzünden izlemiştim

Demi.. En azindan kapanisiyla azda olsa iyi bi diZinin acilmasina yer vermesi yuceltici

çöpleri göndermek lazımki izlenecek bir diziye kavuşalım 20 dakika, intikamın yarı kalitesinde olsada ağır romandan 10 kez daha iyidir buna eminim

çöpleri göndermek lazımki izlenecek bir diziye kavuşalım 20 dakika, intikamın yarı kalitesinde olsada ağır romandan 10 kez daha iyidir buna eminim

Stardaki coplukleri atmaya kalkarsak kanali tamamen cope atalim
( muhtsm haric birazda dila 😉 )

Kolerayı Yıkarlar O Zaman Final de

Dizinin oyuncularindan Özge Özprinçci konuyu retweetlemis..

star iç yapimlari bıraksın bu işi başka kanallardan tutan bişey var mi ona baksınlar
)))