Ağır Roman Verdi Veriştirdi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
23 Aralık 2011
Mesajlar
29,669
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Ağır Roman sinema Filminin Yönetmeni Mustafa Altıoklar, Star Tv 'de yayınlanan Ağır Roman dizisi başlamadan önce de ağır bir şekilde eleştirmişti. Dizi bitince de bu fırsatı değerlendip diziye verdi veriştirdi.Dizinin yayından kaldırılması hakkında "Berbat bir diziydi. Ruhunu yakalamamışlar. Antikadan parça çalıp zengin olmaya çalışan züppelerin işi olmuş. Tutan filmler tabii ki tekrar edilebilir, ama ne yaptıklarını bilmeleri lazım. İki tane k.çı kırığın yapacağı iş değil bu" dedi.Altıoklar sözlerine şöyle devam etti: "Yönetmeni ışıkçı mıdır nedir, başrole erkek diye koyduğun kişinin oyunculuğu yok. Bu nasıl bir cahil cürretidir?" Ünlü yönetmen sözlerini "Biz ruhunu koyduk ortaya hikayenin. Kirli sakallı bir hırt'ın filmini çekmedik."
 
erkenden finito yaptıgına göre adam haklı diyesim var
 
Yalnız bişey diyim mi adam cidden haklı.
Ben bir kaç kez denk geldim cidden rezalet bir diziydi. Başrol oyuncusundan tut tüm ekipte birkaç kişi dışında tanınmış tek bir insan evladı yoktu, ve tanınmıs olanlar da kendi basına rating edecek kişiler değillerdi. Zerre kadar tanınmamıs ve itici bir adamdan sırf iri yapılı kaslı diye basrol yapmaya kalkarsan dizi de cabucak biter tabi. Normal son. Ama Mustafa Altıoklar cidden cok haklı.
 
altıoklara sonuna kadar katılıyorum

haklı adam, başrole koydukları daltabanın yeteneği yok bir kere dizi itici.. sevdiğim oyunclardan birkaçı dizide hiç oldu kaldırılması yerinde olmuş