Ağır Roman Oyuncuları İlk Bölümü Birlikte İzledi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Metin Kaçan´ın "Ağır Roman" kitabından esinlenen "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisinin ilk bölümünü tüm ekip dün akşam Cihangir'deki bir restoranda buluşarak izledi. Dizide rol alan oyuncular Tamer Tıraşoğlu, Begüm Birgören, Sumru Yavrucuk, Nesrin Cevadzade, Özge Özpirinçci, Murat Daltaban, Onur Saylak, Erkan Bektaş, yönetmen Metin Balekoğlu, Yapımcı Kemal Can, senaryo yazarları Yıldız Tunç ve Meral Lütfü diziyi birlikte izlerken, neşeli saatler geçirdiler.
Bu anlamlı gecede Onur Saylak'ı eşi Tuba Büyüküstün yalnız bırakmadı. Dizi yemeğinde başrol oyuncusu Begüm Birgören'e geçen ay ayrıldıkları iddia edilen sevgilisi Sarp Levendoğlu da gelerek destek verdi. Dizinin bütün oyuncuları Süper Starlife kameralarına özel açıklamalarda bulundu.
Gecenin en renkli çifti ise ilişkileri evliliğe doğru giden Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan oldu. Geceye yaptığı esprilerle renk katan çift, çıkışta basın mensupları ile şakalaştı. Dizinin oyuncuları yemekten sonra ise Hayal Kahvesi'ne giderek stres attı. Bu güzel gecenin tüm detayları 30 Eylül Pazar günü saat 12.00'da Star'da yayınlanacak olan Süper Starlife'da... (Gökhan Gökduman-ayakligazete.com)

aaroman9.jpg

aaroman8.jpg

aaroman7.jpg

aaroman6.jpg

aaroman5.jpg

aaroman4.jpg

aaroman3.jpg

aaroman2.jpg

aaroman1.jpg

bu konuyu geç açmışsın konu açılmıştı dream :))

o resimdeki kız alyazmalımdaki maykıl jackson a benzeyen kız asiye değilmi:))

destere ev hanımları gibi yorum yapıyon :)))) sumru yavrucuk oyuncu sinemaa daha feminen rolleri var

ev hanımları denince bir küçümseme görüyorum sende:)) ev hanımlarına bir kastınmı var :))

sumruyu feminen rollerde görmek istemiyoruz sumruya meryem abla tarzı roller yakışıyor feminen oynayabilirde bana ne :))

küçümseme yok ev hanımları genelde oyuncuyla senin gibi içseleştirir başka rollere yakıştıramaz ondan dedim :)))

küçümseme yok ev hanımları genelde oyuncuyla senin gibi içseleştirir başka rollere yakıştıramaz ondan dedim :)))

yanlışın var içslleştirme sadece ev hanımlarına özgü değil ev erkekleride içselleştirebiliyor bereni izlerken berenle kendimi evliymiş gibi bir moda giriyorum demekki ev erkeklerindede içselleştirme moda trend bu yönde :)))