Sayın @bazinga Allah'ın Emri Peygamberin Kavliyle sizden Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için konu açma izni istiyorum.(Paylaşımlı olmak kaydıyla
Sayın @bazinga Allah'ın Emri Peygamberin Kavliyle sizden Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için konu açma izni istiyorum.(Paylaşımlı olmak kaydıyla
@papuleoo arayı çok erken açtın turnuvada bizi 2.lik peşinde koşturtmaya mecbur bıraktın. çok iyi bir performansın vardı, şampiyonluğun için tebrik ediyorum.
@DiziTutkunu bu turnuva sana yazar, turnuva boyu her gün çok emek sarfettin, bazen 4 maçın olduğu günler oldu. Muhakkak zor bir süreçti senin için ve alnının akıyla bitirdin. ilk 1.5 haftanın lideriydi daha sonra @papuleoo iyi bir performans sergiledi ve arayı açtı. İnşallah o günleri görürüz de 2020 Avrupa Şampiyonası'nda tekrar böyle yarışırız.
Yarışan diğer tüm yazarları da tebrik ediyorum. Burayı dinç tuttunuz, Foruma çok sık giremesemde bu tür yarışlar hoşuma gidiyor ve hep katılmak istiyorum. bir başka turnuva da görüşmek dileğiyle...
İlk 5 te bulunan @papuleoo @DiziTutkunu @bazinga @s10 ile listedeki bütün arkadaslara Tebrikler..keyifli bir yarışmaydı..
beğeneyimde listeye girsinİlk 5 te bulunan @papuleoo @DiziTutkunu @bazinga @s10 ile listedeki bütün arkadaslara Tebrikler..keyifli bir yarışmaydı..
@papuleoobeğeneyimde listeye girsin
Bu arada @DiziTutkunu eline sağlık ve @papuleoo tebrikler.
Üçünüzede tebrikler
beğeneyimde listeye girsin
Bu arada @DiziTutkunu eline sağlık ve @papuleoo tebrikler.
Üçünüzede tebrikler
Çok teşekkür ederim @Dosi cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?