95. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu! 🏆

Her millete ödül vermek için Lift Me Up'ın es geçilmesine şaşırdım... Güzel şarkı tamam da yani Black Panther hype'ını yok saymaları ilginçti... En iyi orjinal şarkı RRR...

Geçen yıl vefat edenlerin anıldığı bölümden sonra sırasıyla Kurgu, Yönetmen, Erkek Oyuncu, Kadın Oyuncu ve Film ödülleri verilecek. EEAAO 4'te 4 yapmazsa skandal olur.

Reactions: MEnes
Geçen yıl vefat edenlerin anıldığı bölümden sonra sırasıyla Kurgu, Yönetmen, Erkek Oyuncu, Kadın Oyuncu ve Film ödülleri verilecek. EEAAO 4'te 4 yapmazsa skandal olur.
Geldik büyük ödüllere... Tümünü süpürmesi büyük skandal olur doğrusu ama neyse, hayırlısı...

Reactions: Aserat
EN İYİ KURGU: Everything Everywhere All at Once

Ve Kurgu Everything'e... Buna da bir şey diyemiyorum baş döndüren bir kurgusu vardı filmin... Ama Elvis de alabilirdi, o da baya iyiydi...

EN İYİ YÖNETMEN: Daniel Kwan & Daniel Scheinert | EEAAO

Aldılar abi yönetmeni de aldılar... En İyi Yönetmen Everything'e... En iyi film de büyük ihtimal oraya gidecek...

Herkes ödül aldı Michelle ablanın eli boş mu kalsın.
Gerçi adaylara bakınca Cate ablama vermezler 2 tane ödülü olduğu için. Kesin Michelle teyzeme verecekler dediğin gibi..

------

Büyük hak edilmiş bir ödül... En İyi Erkek Oyuncu Brandon Fraser'a... Helal olsun sana be abim...

Aga beeee... Ne içli konuştun abim benim... Büyük oyuncusun büyük...

EN İYİ KADIN OYUNCU: Michelle Yeoh | Everything Everywhere All at Once

Reactions: Dante
Aldı Michelle teyzem En İyi Kadın Oyuncu ödülünü, vaaay be...