94. Oscar Ödülleri'nde Adaylar Belli Oldu!

En sevmediğim üç en iyi film adayı Power of the Dog, Dune ve Belfast'in toplamda 29 adaylık alması dışında gayet iyi liste.
Nightmare Alley'yi de dışlarsak 6 en iyi film adayı da gayet iyi filmler.

Drive My Car'ın sürprizini bekliyordum. The Worst Person in the World'ün senaryo adaylığı da süper.

House of Gucci ve The Last Duel'ın dışlanması üzdü. Ne istediniz Ridley dedemizden...

West Side Story ve Don't Look Up'ın alabileceği her şeyi alması için duacıyım.
İnşallah en iyi film kategorisinde de sürpriz olur ve vasatlık abidesi filme vermezler büyük ödülü.

Benim kastım dış görünüşüne değildi aslında, @MEnes kardeşime yakışıyor o saç rengi.
Benim öyle olsa saç rengim, direkt yaşlı olurum ama o öyle değil.

Üşenmezsen eğer yaparsın yorumlarını kardeşim, sorun olmaz.
Buralardan gidersem yine kitlerim yorumlarımı sana artık.

Canım yoldaşımın bu sözleri karşısında paramparçayım... @MEnes
Adaşım haklı, bu sene resmen bizi hayal kırıklığına uğrattın... Sen böyle değildin... @Sherlock
G**ku…
Benim kastım dış görünüşüne değildi aslında, @MEnes kardeşime yakışıyor o saç rengi.
Benim öyle olsa saç rengim, direkt yaşlı olurum ama o öyle değil.
Tamam yeter bu herifi bu kadar sıvadığımız, abartmaya da gerek yok.

@Sherlock şu tabloyu güncellese neyi izledik neyi izlemedik anlayacağız @serhatt

Eğer yanlış hatırlamıyorsam izlediklerim kırmızı yaptıklarım. Tatile girdik. Dün bir bugünde bir filme daha bakarım gibi. En azından listeden 5 film izlemek iyi olur. Bakalım hangisi olacak.
EN İYİ FİLM
  • Belfast
  • CODA
  • Don't Look Up
  • Drive My Car
  • Dune
  • King Richard
  • Licorice Pizza
  • Nightmare Alley
  • The Power of the Dog
  • West Side Story

Konu niye @MEnes 'in yakışıklılığına gelmiş. Ne yaptın @Araf 🤦🏻‍♀️ bu adamı boş yere havalara sokacaksın yine

@Sherlock bozuntusuna söylemekten dilimde tüy bitti.
Sözde yapacaktı ama günler geçti sözünün üstünden hala tık yok.

G**ku…

@MEnes kardeşim görüyorsun; hem kendisi sıvıyor, sonra da kıskanıyor seni.

Aslında meselemiz @MEnes kardeşimin yakışıklılığı değildi ama @Sherlock kardeşim yanlışlıkla konuyu oraya çekti sıvamak için.
Ertem modunu açtı yine.

@Sherlock bozuntusuna söylemekten dilimde tüy bitti.
Sözde yapacaktı ama günler geçti sözünün üstünden hala tık yok.
Bu akşam güncelleyeceğim, bundan sonra da güncel gideceğiz merak etmeyin.
Gecikme için özür diliyorum…
@Araf kardeşim, biz seninle bir oluruz ve adaşım @MEnes olacak şahısa karşı güçlerimizi birleştiririz diye düşünmüştüm aslında.

G**ku…

Baştaki sansürlü kelimenin GÜLku olduğunu düşünüyorum. Aksi halde orada gerçekten yıldız koymaya değecek terbiyesiz bir ifade varsa seni şikayet etmek durumunda kalacağım Şerlok beyciğim... @MEnes

Reactions: MEnes and 12.Adam
Yakışıyor tabi ki... Güzele ne yakışmaz ki zaten öyle değil mi...
Yaparız beee sen de ne taktık benim yorumlarıma... 2016'dan beri her sene Oscar filmlerini yorumladım bu sene de değişmeyecek...

Ben de anlamadım ama sıvanmak yine hoşuma gitti tabi ki...
Ha tabi ihtiyacım olduğundan değil ama fazla sıva göz çıkarmaz elbette...

Adaşım biraz böyledir, benim 2. versiyonum olduğu için ben orjinal tost makinesi olduğum için kıskanır genelde beni... Yapacak bir şey yok bu konuda...
@Sherlock
Sizin bana gücünüz yeter miydi peki, bunu da hiç düşündün mü leşdaşım...

Baştaki sansürlü kelimenin GÜLku olduğunu düşünüyorum. Aksi halde orada gerçekten yıldız koymaya değecek terbiyesiz bir ifade varsa seni şikayet etmek durumunda kalacağım Şerlok beyciğim... @MEnes
Yoook yok bence de başka türlüsü değildir o kelime... Ama GÜL de şimdi sana yakışmadı, üstünde durmadı bir kere... Oraya başka bir kelime koymak daha makul gibi duruyor... @Sherlock

Yoldaşım,Sıvadan önce astar çeksin ki değişik boyalar gözükmesin... Duvar kusar...
🤮

@MEnes , sanayi tostu @Sherlock kantinde satılan tost...

Reactions: MEnes
Yoldaşım,Sıvadan önce astar çeksin ki değişik boyalar gözükmesin... Duvar kusar...
🤮

@MEnes , sanayi tostu @Sherlock kantinde satılan tost...
Astar olmadan olmaz zaten o iş, bak bak bir de bana işimi öğretiyor duvar kusar falan...

Tost Makinesi muhabbetini bilmiyorsun belli ki bu şekilde aktardığına göre...

Reactions: 12.Adam
Astar olmadan olmaz zaten o iş, bak bak bir de bana işimi öğretiyor duvar kusar falan...

Tost Makinesi muhabbetini bilmiyorsun belli ki bu şekilde aktardığına göre...
Yooo elbette biliyorum. Bu değil mi?...

Reactions: MEnes