Sen neyi hak ediyorsan o tepkiyi görüyorsun maalesef yoldaşım...Sen de mi Brütüs 😱
Sen neyi hak ediyorsan o tepkiyi görüyorsun maalesef yoldaşım...Sen de mi Brütüs 😱
Sakın tek bir kelime daha etme...Sen neyi hak ediyorsan o tepkiyi görüyorsun maalesef yoldaşım...
Benim kastım dış görünüşüne değildi aslında, @MEnes kardeşime yakışıyor o saç rengi.Bu adam alışılagelmişin dışındaki saç rengi ile her zaman yaşlı, bu yüzden bu asla belirleyici bir unsur değil.Adaşım hiçbir zaman son ana bırakmadan, parça parça, zamana yayarak yorum yapmaz. Ve bunu bilen herkes geç de olsa yorumlarını yapacağını bilir, bu sebeple yine haksızsın @Araf kardeşim...
(Ben niye adaşımı sıvıyorum Utku beyciğim, ne oluyor...@MasacRE)
Üşenmezsen eğer yaparsın yorumlarını kardeşim, sorun olmaz.Hiç sorma sen beni niye sıvıyorsun lan hayırdır...He dediklerinde haklısın ben her daim yorumlarımı son gün de olsa tamamlamışımdır...1 senede yaşlanacak değilim Araf'ın dediği şekilde falan... Evet evet bu sene o yorumlar yine yeniden yapılacak...
Canım yoldaşımın bu sözleri karşısında paramparçayım... @MEnes
G**ku…Adaşım haklı, bu sene resmen bizi hayal kırıklığına uğrattın... Sen böyle değildin... @Sherlock
Tamam yeter bu herifi bu kadar sıvadığımız, abartmaya da gerek yok.Benim kastım dış görünüşüne değildi aslında, @MEnes kardeşime yakışıyor o saç rengi.Benim öyle olsa saç rengim, direkt yaşlı olurum ama o öyle değil.
Sen de mi Brütüs 😱
Sen neyi hak ediyorsan o tepkiyi görüyorsun maalesef yoldaşım...
Utku beyciğim, mecnun'un bagajında her daim kürek vardır...Sakın tek bir kelime daha etme...
@Sherlock bozuntusuna söylemekten dilimde tüy bitti.@Sherlock şu tabloyu güncellese neyi izledik neyi izlemedik anlayacağız @serhatt
Eğer yanlış hatırlamıyorsam izlediklerim kırmızı yaptıklarım. Tatile girdik. Dün bir bugünde bir filme daha bakarım gibi. En azından listeden 5 film izlemek iyi olur. Bakalım hangisi olacak.
EN İYİ FİLM
- Belfast
- CODA
- Don't Look Up
- Drive My Car
- Dune
- King Richard
- Licorice Pizza
- Nightmare Alley
- The Power of the Dog
- West Side Story
Konu niye @MEnes 'in yakışıklılığına gelmiş. Ne yaptın @Araf 🤦🏻♀️ bu adamı boş yere havalara sokacaksın yine
@MEnes kardeşim görüyorsun; hem kendisi sıvıyor, sonra da kıskanıyor seni.G**ku…
Tamam yeter bu herifi bu kadar sıvadığımız, abartmaya da gerek yok.
Aslında meselemiz @MEnes kardeşimin yakışıklılığı değildi ama @Sherlock kardeşim yanlışlıkla konuyu oraya çekti sıvamak için.@Sherlock şu tabloyu güncellese neyi izledik neyi izlemedik anlayacağız @serhatt
Eğer yanlış hatırlamıyorsam izlediklerim kırmızı yaptıklarım. Tatile girdik. Dün bir bugünde bir filme daha bakarım gibi. En azından listeden 5 film izlemek iyi olur. Bakalım hangisi olacak.
EN İYİ FİLM
- Belfast
- CODA
- Don't Look Up
- Drive My Car
- Dune
- King Richard
- Licorice Pizza
- Nightmare Alley
- The Power of the Dog
- West Side Story
Konu niye @MEnes 'in yakışıklılığına gelmiş. Ne yaptın @Araf 🤦🏻♀️ bu adamı boş yere havalara sokacaksın yine
Aynen, tam olarak o.Ertem Şener mi?
@Sherlock şu tabloyu güncellese neyi izledik neyi izlemedik anlayacağız @serhatt
EN İYİ FİLM
- Belfast
- CODA
- Don't Look Up
- Drive My Car
- Dune
- King Richard
- Licorice Pizza
- Nightmare Alley
- The Power of the Dog
- West Side Story
Bu akşam güncelleyeceğim, bundan sonra da güncel gideceğiz merak etmeyin.@Sherlock bozuntusuna söylemekten dilimde tüy bitti.Sözde yapacaktı ama günler geçti sözünün üstünden hala tık yok.
@Araf kardeşim, biz seninle bir oluruz ve adaşım @MEnes olacak şahısa karşı güçlerimizi birleştiririz diye düşünmüştüm aslında.
Baştaki sansürlü kelimenin GÜLku olduğunu düşünüyorum. Aksi halde orada gerçekten yıldız koymaya değecek terbiyesiz bir ifade varsa seni şikayet etmek durumunda kalacağım Şerlok beyciğim... @MEnesG**ku…
Tamam yeter bu herifi bu kadar sıvadığımız, abartmaya da gerek yok.
Yakışıyor tabi ki... Güzele ne yakışmaz ki zaten öyle değil mi...Benim kastım dış görünüşüne değildi aslında, @MEnes kardeşime yakışıyor o saç rengi.Benim öyle olsa saç rengim, direkt yaşlı olurum ama o öyle değil.
Üşenmezsen eğer yaparsın yorumlarını kardeşim, sorun olmaz.Buralardan gidersem yine kitlerim yorumlarımı sana artık.
Ben de anlamadım ama sıvanmak yine hoşuma gitti tabi ki...@Sherlock şu tabloyu güncellese neyi izledik neyi izlemedik anlayacağız @serhatt
EN İYİ FİLM
- Belfast
- CODA
- Don't Look Up
- Drive My Car
- Dune
- King Richard
- Licorice Pizza
- Nightmare Alley
- The Power of the Dog
- West Side Story
Adaşım biraz böyledir, benim 2. versiyonum olduğu için ben orjinal tost makinesi olduğum için kıskanır genelde beni... Yapacak bir şey yok bu konuda...
Sizin bana gücünüz yeter miydi peki, bunu da hiç düşündün mü leşdaşım...
Yoook yok bence de başka türlüsü değildir o kelime... Ama GÜL de şimdi sana yakışmadı, üstünde durmadı bir kere... Oraya başka bir kelime koymak daha makul gibi duruyor... @SherlockBaştaki sansürlü kelimenin GÜLku olduğunu düşünüyorum. Aksi halde orada gerçekten yıldız koymaya değecek terbiyesiz bir ifade varsa seni şikayet etmek durumunda kalacağım Şerlok beyciğim... @MEnes
Yoldaşım,Sıvadan önce astar çeksin ki değişik boyalar gözükmesin... Duvar kusar...Yakışıyor tabi ki... Güzele ne yakışmaz ki zaten öyle değil mi...Yaparız beee sen de ne taktık benim yorumlarıma... 2016'dan beri her sene Oscar filmlerini yorumladım bu sene de değişmeyecek...
Ben de anlamadım ama sıvanmak yine hoşuma gitti tabi ki...Ha tabi ihtiyacım olduğundan değil ama fazla sıva göz çıkarmaz elbette...
Adaşım biraz böyledir, benim 2. versiyonum olduğu için ben orjinal tost makinesi olduğum için kıskanır genelde beni... Yapacak bir şey yok bu konuda...@Sherlock
Sizin bana gücünüz yeter miydi peki, bunu da hiç düşündün mü leşdaşım...
Yoook yok bence de başka türlüsü değildir o kelime... Ama GÜL de şimdi sana yakışmadı, üstünde durmadı bir kere... Oraya başka bir kelime koymak daha makul gibi duruyor... @Sherlock
Astar olmadan olmaz zaten o iş, bak bak bir de bana işimi öğretiyor duvar kusar falan...
Yooo elbette biliyorum. Bu değil mi?...Astar olmadan olmaz zaten o iş, bak bak bir de bana işimi öğretiyor duvar kusar falan...
Tost Makinesi muhabbetini bilmiyorsun belli ki bu şekilde aktardığına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?