91. Akademi Ödülleri'nde Adaylar Belli Oldu!

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
En iyi filmlere baksam yeter :X @MasacRE- neyse Müslüm'ü beklem'icem:A
 

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
En iyi film listesinde bir tek The Favourite'i izledim o da İngilizce altyazılı zaten. :A Black Panther'i de izledim tabi ama ona deyinmeye bile değmez. Akademi kan dondurucu şekilde ilerlemeye devam ediyor. Siyahi temalı filmlerin her sene bu kadar gözümüze sokulmasının artık cılkı çıkmaya başladı. Bıktım sizin her sene tüm siyasi ve diğer bazı duyguları sömüren filmleri pohpohlamanızdan.

En iyi film favorim yok ama sezonda çok da süper filmler olmadığı çok açık zaten. 2014'ten sonra bir daha asla öyle bir yıl göremeyeceğiz gibi. Three Billboards'a hak ettiğini vermeyen Akademi ne yapsa yeridir. Birdman gibi bir ödül kazananı görmemiz artık pek mümkün görünmüyor. Sırf alışkanlık olduğu için devam edeceğim filmleri ve töreni izlemeye.
 

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
Black Panter, marvel filmi değil miydi. Oscara aday olmasına çok şaşırdım o_O @MasacRE-
Evet marvel filmi ama sıradan bir marvel filmi değil, siyahi bir süper kahramanın filmi :A Bu yıl çıkan İnfinity War bin kat iyi o filmden, kime sorsan da öyle der ama akademi seviyor böyle işleri işte :A
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,620
Reaksiyon puanı
9,604
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Roma’yı ben de çok beğendim ama bu kadar adaylık biraz fazla olmuş sanki. Özellikle “En İyi Kadın Oyuncu” alanında da ödül alırsa tam anlamıyla komedi olur.

Onun dışında Black Panther’in bu kadar dalda adaylık alması, açık söylüyorum skandaldır. Bu film, teknik anlamda da çok iyi değildi üstelik.

First Man’in ise “En İyi Müzik” konusunda kesinlikle ama kesinlikle aday olması gerekiyordu.

Eighth Grade’in de hiç adaylık alamamış olması yine tam bir komedi olmuş.

Muhtemelen Roma aday olduğu çoğu kategoride Oscar’ı alacaktır. Akademinin son 2-3 yıldaki hal ve tavırları bunun göstergesi zaten.
Etkinliği yapacak mısın yiğidim? :A