90. Oscar Ödülleri'nde Adaylar Belli Oldu!

Tabi alırdı
Yeni film çıkacak ama keşke dizideki oğlanoynasaydı. Çünkü o dramayı beceriyor. Filmdeki oğlanı bilmiyorum
Neyseki Justice şubat ayında filan düşecekmiş
@Çiğdem- İzleriz... Sevgililer gününde evde Justice izleyecem
Tum yalnızlara selam olsun bana gelsinler film izleriz

İzledim izledim de bir sor niye izledim. Cahildim süper kahraman dizisi olmalarına kandım, kanalın ne olduğundan habarsızdım.
Şaka bir yana Arrow ilk 3 sezon Flash ilk sezon gayet izlenebilir dizilerdi. Sonra öyle leşleştiler ki dönüp suratlarına bakamadım.

Tamam la anladık sinemasal anlamda yorumlamayacaksın Hogatha ne derse o diyeceksin belli.
Neyse seni böyle sevdik fazla şaapmayacağım bu konuyu.
Mother! değil sadece çok fazla film var ama yorumları yapacağım kısmetse hafta sonu bir şeyler düşüneceğim. Jennifer ablamıza ise özel muamele yaparım tabi.

Hahaha Aaa @destere Hanım ne derse doğrudur modunda işte böyle türk erkeklerine ihtiyaç var
@Forumdash @gözlemci @MasacRE-

@destere

Çıkar zamanı gelince elbet

Erkek milleti fazla düşünmeyi sevmiyor Hanıma bırakıcaksın o ölçücek biçiçek düşünücek sana napman gerektiğini söyleyecek sende uygulayacan yapmanız gereken bukadar basit
Her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır sözü oradan geliyor işte

@MEnes sonunda pes edip kaçtı
seni kurda kuşa yem etmem hogatha sen ne diyorsan doğru odur
) bebek traktör filmi bugüne kadar izlediğim en güzel filmdi doğruya doğru

Belki çıkar da senin alt paragrafta dediğin durumun olması pek mümkün görünmüyor.
Bana ne yapmam gerektiği söylenecek ve ben her denileni yapacağım, ha ha ha buna gülerim işte.

@MEnes sonunda pes edip kaçtı
seni kurda kuşa yem etmem hogatha sen ne diyorsan doğru odur
) bebek traktör filmi bugüne kadar izlediğim en güzel filmdi doğruya doğru
Heey gidi destere beee sen bile ne hale düşmüşsün baksana.
Ben pes etmem sadece ara vermişimdir.

Kafana oklavayı yedinmi gülmenin yerini buyur karıcım alır

Sen dışarıda erkeklerin atıp tutmasına bakma evin içine girdimi patron Hanımdır birde onları evin içinde gör

Kafana oklavayı yedinmi gülmenin yerini buyur karıcım alır

Sen dışarıda erkeklerin atıp tutmasına bakma evin içine girdimi patron Hanımdır birde onları evin içinde gör
Ben şiddete her zaman karşıyım.
Beni ikna etmesi lazım. Söylediklerini dinlemem için hele her dediğini yapmam için öyle bir çeneye sahip olması gerekiyor ki ikna olayım.
Patronluk değil karşılıklı diyalog esas olacak ve mantık dahilinde olan ne varsa o yapılacak. Benim konseptim böyle ilerleyecek.

Yaşın daha genc gerçi ama bu kafayla 50 yaşından önce evlenemezsin

Ne yani demokrasi ve eşitliği savunuyorum diye mi evlenemeyeceğim.
Bunu bana 30 yaşına gelmiş (bu abartı tabi) evde kalmış sen mi diyorsun.
Hahah Aaa bu işler öyle yürümüyor işte dışarıda patron bey, evde patron hanım

Bu iş bölümüne iki tarafta uyarsa sağlıklı uzun bir evlilik oluyor , kendim evli değilim ama bizimkilerden bizzat gözlemleyip onayladım

Benim nezlimde patron hanım kısmı geçersizdir.
Karşılıklı saygı ve fikir alışverişi esastır. Ne baskı yaparak benim dediğim olmalı derim ne de onun aynısını yapmasına izin veririm.
Konsept bu işlerine gelirse, gelmezse kapı orada derim devam ederim.

Çürümeden evlenebilirsin inş

Kat i surette kabul etmem. Şovu hiç sevmem kendi halimde takılmayı severim.
Yok parlak takımıymış yok bilmem neymiş gerek yok öyle atraksiyonlara. Görmek isteyenler gördü zaten fotolarımı.
Yerin dibine sokucağımızı biliyorsun tabi önceki forum üyelerinden tedbirlisin

Yerin dibine sokucağımızı biliyorsun tabi önceki forum üyelerinden tedbirlisin
Olabilir güvenemiyorum kimseye o işe girişmem ben.
Neyse bu konuyu yeterince goy goy yeri yaptık artık burda devam etmeyelim. Oscar adayları açıklanma konusu bu be biraz ciddi olmalıydı.

Olabilir güvenemiyorum kimseye o işe girişmem ben.
Neyse bu konuyu yeterince goy goy yeri yaptık artık burda devam etmeyelim. Oscar adayları açıklanma konusu bu be biraz ciddi olmalıydı.
Evlilikten ciddi konumu var