Evet 21.kere aday olmuşmerly teyze var filmde onun hatrına izleyecektimbu senede aday oscara? sanırım oscara aday oluşunun 85. yıldönümünü kutluyordur kadın
Evet 21.kere aday olmuşmerly teyze var filmde onun hatrına izleyecektimbu senede aday oscara? sanırım oscara aday oluşunun 85. yıldönümünü kutluyordur kadın
konusu açılmışmı bunun ben görmedim
Bu konuyu açılmasaydı yanikonusu açılmışmı bunun ben görmedim
her oynadığı filmde zaten oscara adasy oluyor bazılarını tutturuyor bazılarında ise boş çekiyor ama sonuçta adaylığı hazırdiğer oyuncular aday adayı olunca sevinç çığlıkları atıyordur bu kadının ise en ufak bir mutluluk bile yaşamadığını tahmin ediyorum bıkkınlık gelmiştir artık
Bu konuyu açılmasaydı yaniBence kadının suratı şöyle olmuştur
Hadi ben yatıyorum , cicili bicili rüyalar sizlerekonusu açılmışmı bunun ben görmedim
her oynadığı filmde zaten oscara adasy oluyor bazılarını tutturuyor bazılarında ise boş çekiyor ama sonuçta adaylığı hazırdiğer oyuncular aday adayı olunca sevinç çığlıkları atıyordur bu kadının ise en ufak bir mutluluk bile yaşamadığını tahmin ediyorum bıkkınlık gelmiştir artık
dur son gurubuda oylayayım öyle kaç sonra cicili bicili geceler sanadaHadi ben yatıyorum , cicili bicili rüyalar sizlere
Merak etme yoldaşım ben 3 4 film hariç hepsini izledim. Yorumları toptan yapacağım geçen yaptığım gibi. 4 film birden yorumlamıştım dışarı çıkmasam hepsini halledecektim.buldum konuyu
bunları izleyelimde bunların altyazısını bulamamıştık mesela phantom thread altyazı ne durumda
şeftalili film oscarın en iyi film adaylarından olmuş? ama bir jenifer lawrence ın ne filmi nede kendisi adaylar arasında yok
bizim yaratıkla oynaşan dilsiz kız (the shape of water ) 6 dalda oscar adayı olmuş @Çiğdem-
the shape of water diye sayıklamışsın ama orda film hakkında yorumun bile yok saygıdeğer sıvadaşım)
önce bu filmi ( Mother ) izle sonra diğer aday olan filmlere bak nasıl bir hata yaptıklarını anlamış olursun
Ya bırakalım bu işleri. Baby Driver'a 10 veren sen mi diyorsun bunu.
Etkinliğin tek aksiyon filmi ayrıca bizim Çukurdan Yamaçta o çocuktan uyarlanmış başka benzer sahnelerde vardı 10 puanı hak ettilerMerak etme yoldaşım ben 3 4 film hariç hepsini izledim. Yorumları toptan yapacağım geçen yaptığım gibi. 4 film birden yorumlamıştım dışarı çıkmasam hepsini halledecektim.Uygun olduğum anlarda Pc'ye geçince sıralamaya devam ederim yorumları. Yorumlanacak baya yoğun bi film listem var.
Ya bırakalım bu işleri. Baby Driver'a 10 veren sen mi diyorsun bunu.10 puan yani kusursuz bir başyapıt mı o film.Dunkirk çok iyi bir filmdi ama en iyi filmi alması zor. Büyük ihtimal The Shape of Water ve Three Billboards arasında geçecek yarış.
Filmi ben de beğendim o ayrı bir şey ama 10 puan vermek apayrı bir şey.Etkinliğin tek aksiyon filmi ayrıca bizim Çukurdan Yamaçta o çocuktan uyarlanmış başka benzer sahnelerde vardı 10 puanı hak ettilerKütük @MasacRE- bile beğeniyor
Sadece 2 filme 10 verdim zaten tek en iyi 2 filmdiFilmi ben de beğendim o ayrı bir şey ama 10 puan vermek apayrı bir şey.Banane Çukur'dan Yamaç'tan veya filmin aksiyon olmasından.Aksiyon türünün en iyisi olabilir ama puanlama yaparken biz sinemacılar türe bakmayız, kaliteye ve tüm zamanlara bakarız. Sözün özü 10 puan öyle her filme verilmez.
Ben bu yıl 10 puanı hiç bir filme vermedim. Tüm izlediğim filmler içerisinde verdiğim 10 puan sayısı bile çok sınırlı.Sadece 2 filme 10 verdim zaten tek en iyi 2 filmdi
Benim uz manlık alanım Aksiyon / Fantastik diğer türler önemsizBen bu yıl 10 puanı hiç bir filme vermedim. Tüm izlediğim filmler içerisinde verdiğim 10 puan sayısı bile çok sınırlı.Dediğim gibi 10 puan başka bir dünya, öyle aksyion filmine falan verilmez.
İnsan dram romantik falan sever nasıl kızsın sen kız böyle.Benim uz manlık alanım Aksiyon / Fantastik diğer türler önemsiz
Fantastiğin içinde romantik ,dram hepsi var CW dizilerimizi izle istersenİnsan dram romantik falan sever nasıl kızsın sen kız böyle.Ben bile ara ara romantik film izliyorum.
toplu yorumları yaparken sıra ağır top jenifer lawrence ın filmine gelince geniş geniş yorumlarını bekliyorum orayı bol bol sıvaman lazım yoksa külahları değişirizMerak etme yoldaşım ben 3 4 film hariç hepsini izledim. Yorumları toptan yapacağım geçen yaptığım gibi. 4 film birden yorumlamıştım dışarı çıkmasam hepsini halledecektim.Uygun olduğum anlarda Pc'ye geçince sıralamaya devam ederim yorumları. Yorumlanacak baya yoğun bi film listem var.
Ya bırakalım bu işleri. Baby Driver'a 10 veren sen mi diyorsun bunu.10 puan yani kusursuz bir başyapıt mı o film.Dunkirk çok iyi bir filmdi ama en iyi filmi alması zor. Büyük ihtimal The Shape of Water ve Three Billboards arasında geçecek yarış.
bebek driver konusunda hogatham haklı en azından kimin en yaptığını biliyorduk dunkirkte sadece belgesel izlemiştik başta planet earth tarzı bişey izleyeceğimiz söylenseydi ona göre bende o filme belgesel olarak bakıp en az dokuz puan verirdimBen bu yıl 10 puanı hiç bir filme vermedim. Tüm izlediğim filmler içerisinde verdiğim 10 puan sayısı bile çok sınırlı.Dediğim gibi 10 puan başka bir dünya, öyle aksyion filmine falan verilmez.
@MEnes girdiği yanlış yoldan döner inştoplu yorumları yaparken sıra ağır top jenifer lawrence ın filmine gelince geniş geniş yorumlarını bekliyorum orayı bol bol sıvaman lazım yoksa külahları değişiriz
bebek driver konusunda hogatham haklı en azından kimin en yaptığını biliyorduk dunkirkte sadece belgesel izlemiştik başta planet earth tarzı bişey izleyeceğimiz söylenseydi ona göre bende o filme belgesel olarak bakıp en az dokuz puan verirdimyalnız bu dediğimin olması için sahilde askerlerin oynaşması değil kerata kerata kaplumbağalarının çiftleşmesi gösterilmeliydi
Kız doğru söylüyorİnsan dram romantik falan sever nasıl kızsın sen kız böyle.Ben bile ara ara romantik film izliyorum.
Mother!'a uzun yorum yapacağım merak etme. O filmi sinemada izledim neye uğradığımı şaşırdım. Fazlaca düşündüm fazlaca beyin jimnastiği yaptım çıkınca. Bir çok şey tartıştık filmden sonra, arkadaşlarla beraber izlemiştik. Baya uğraştık yani üzerinde. Sonra inceleme yazılarına daldım filme olan saygım artmıştı epey.toplu yorumları yaparken sıra ağır top jenifer lawrence ın filmine gelince geniş geniş yorumlarını bekliyorum orayı bol bol sıvaman lazım yoksa külahları değişiriz
bebek driver konusunda hogatham haklı en azından kimin en yaptığını biliyorduk dunkirkte sadece belgesel izlemiştik başta planet earth tarzı bişey izleyeceğimiz söylenseydi ona göre bende o filme belgesel olarak bakıp en az dokuz puan verirdimyalnız bu dediğimin olması için sahilde askerlerin oynaşması değil kerata kerata kaplumbağalarının çiftleşmesi gösterilmeliydi
Ben kendi bildiğim yoldan dönmem.
Üstteki yorumu oku bu mesaja cevap olmuş olur zaten.Kız doğru söylüyorBir Flash var Ezel'den bilr daha feleğin çemberinden geçmişBir Flash var Berry ve Irıs'in aşkı sanırsın Behlül ve Bihter aşkı gibiHerşeyimiz var @Çiğdem-
Mother!'a uzun yorum yapacağım merak etme. O filmi sinemada izledim neye uğradığımı şaşırdım. Fazlaca düşündüm fazlaca beyin jimnastiği yaptım çıkınca. Bir çok şey tartıştık filmden sonra, arkadaşlarla beraber izlemiştik. Baya uğraştık yani üzerinde. Sonra inceleme yazılarına daldım filme olan saygım artmıştı epey.
Dunkirk incelememi okursan filmin ne yönlere nasıl vurgu yaptığını anladığımı anlamış olursun. Yani belgeselden öte başka bir duyguyla yaklaşılmış tarihi bir vakaya. Öyle kıytırık basit bir film değil. Tamam Baby Driver'da çok eğlendim beğendim filmi ama Dunkirk daha ciddi daha başka bir film. İkisini de sinemada izlemiş biri olarak diyorum bunu. İki sağlam goy goy aksiyon var diye 10 puan verilmez yani bir filme.
Ben kendi bildiğim yoldan dönmem.Hele bana CW dizileri övüyorsun aman diyeyim yapma.Zamanında o hatayı yaptım, Flash Arrow izliyordum. Al bak itiraf edeyim. Arrow 5 sezon Flash 3 sezon izledim ama tahammül sınırımı fazlaca zorladılar. İlk sezonlarda iyiyken çooook fazla bozdular.Geçen sezon hepsini bıraktım. Flash'tan 2 bölüm falan izledim daha fazla katlanamadım.
Üstteki yorumu oku bu mesaja cevap olmuş olur zaten.Heralde CW, Flash, Arrow hakkında duygularımı yeterince anlatmışımdır o mesajla.
Kız doğru söylüyorBir Flash var Ezel'den bilr daha feleğin çemberinden geçmişBir Flash var Berry ve Irıs'in aşkı sanırsın Behlül ve Bihter aşkı gibiHerşeyimiz var @Çiğdem-
Kız doğru söylüyorBir Flash var Ezel'den bilr daha feleğin çemberinden geçmişBir Flash var Berry ve Irıs'in aşkı sanırsın Behlül ve Bihter aşkı gibiHerşeyimiz var @Çiğdem-
Aaaa sen demek Cw izliyordun hemde Flash , Arrow bir Suğernatural kalmıs bakmadığın ama sıvacı arkadaşlarına utancından söyleyememişsin @MasacRE- @destere duyun ayoll bıraktım demesiyle kurtulmasına izin vermeyintoplu yorumları yaparken sıra ağır top jenifer lawrence ın filmine gelince geniş geniş yorumlarını bekliyorum orayı bol bol sıvaman lazım yoksa külahları değişiriz
Adamlar sinema uzmanı,senin gibi sadece aksiyona bakmıyorlar, tabi ki Dunkirk aday olacaktı olmaması sürpriz olurdu zaten
uzun yorumu bekliyoruz zamana yayıpta unutturmayasınMother!'a uzun yorum yapacağım merak etme. O filmi sinemada izledim neye uğradığımı şaşırdım. Fazlaca düşündüm fazlaca beyin jimnastiği yaptım çıkınca. Bir çok şey tartıştık filmden sonra, arkadaşlarla beraber izlemiştik. Baya uğraştık yani üzerinde. Sonra inceleme yazılarına daldım filme olan saygım artmıştı epey.
Dunkirk incelememi okursan filmin ne yönlere nasıl vurgu yaptığını anladığımı anlamış olursun. Yani belgeselden öte başka bir duyguyla yaklaşılmış tarihi bir vakaya. Öyle kıytırık basit bir film değil. Tamam Baby Driver'da çok eğlendim beğendim filmi ama Dunkirk daha ciddi daha başka bir film. İkisini de sinemada izlemiş biri olarak diyorum bunu. İki sağlam goy goy aksiyon var diye 10 puan verilmez yani bir filme.
Ben kendi bildiğim yoldan dönmem.Hele bana CW dizileri övüyorsun aman diyeyim yapma.Zamanında o hatayı yaptım, Flash Arrow izliyordum. Al bak itiraf edeyim. Arrow 5 sezon Flash 3 sezon izledim ama tahammül sınırımı fazlaca zorladılar. İlk sezonlarda iyiyken çooook fazla bozdular.Geçen sezon hepsini bıraktım. Flash'tan 2 bölüm falan izledim daha fazla katlanamadım.
Üstteki yorumu oku bu mesaja cevap olmuş olur zaten.Heralde CW, Flash, Arrow hakkında duygularımı yeterince anlatmışımdır o mesajla.
bu seneki adaylardan sadece üçünü izlemedik ama izlediklerimize bakılırsa bu sene aday olan filmler kalite açısından vasat düzeyde diyebiliriz yani sizin hogathayla izlediğiniz pilli oğlan film çevirse kesinlikle bu seneki oscarda şansı vardıKız doğru söylüyorBir Flash var Ezel'den bilr daha feleğin çemberinden geçmişBir Flash var Berry ve Irıs'in aşkı sanırsın Behlül ve Bihter aşkı gibiHerşeyimiz var @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?