Arkadaslar çok saçma olcak ama iki dizide berbat gitmis
Dünün ilgi çeken bir diğer gelişmesi ise Melek oldu. Star'da yayınlandığı ilk hafta boyunca ilk 100'e dahi giremeyen Melek, dün A/B'de 15 share alarak önemli bir başarıya imza attı. Totalde ise Star'ın gündüz kuşağı programları varlık gösteremedi. Akasya Durağı listeye girdi fakat o da bekleneni veremeyip 6 share alabildi.
Yer Gök Aşk total'de 10 reytingi geçmeyi başarmış share olarakta Arka Sokakları geçmiş. AB'de 1. olmuş yayınlandığı günden itibaren ilk defa AB'de 1. oldu heralde. Çok büyük başarı gerçekten.
Dikkatinizi çekerim bu güne kadar Pazartesi başlayıp da başarılı olan yani 5 reytingi aşan dizi görmedim. Pazartesi dizileri kaç yıldır sürüyor.
Aslında şunu da belirtmek lazım,ben az önce unutmuşum. Yer Gök Aşk, Arka Sokaklar'la tam olarak aynı saatte yayınlanmıyor, Arka Sokaklar bittikten sonra dizi daha 40-45 dakika sürüyor, bu neredeyse bir bölümün yarısı demek, yani ben bu dizinin Kanıt'ın ve dizi tekrarlarının olduğu boş bir saatte reyting aldığını düşünüyorum ki Yer Gök Aşk yükseldiğinde Kanıt'ın düşmesi bundan olsa gerek, bakarsak Arka Sokaklar reyting kaybetmemiş.
Ben ATV'nin şimdi adını hatırlamadığım bir dönem dizisinin A/B'de ilk bölümde 7 reyting alıp zirveye oturduğunu hatırlıyorum, çünkü ilk bölüm itibariyle çok iddialı bir diziydi, yani iyi dizi olsa herkes rahatlıkla ona geçer kanımca.
Arka Sokaklar reyting kaybetmemiş ama birinciliği kaybetmiş. Bence Yer Gök Aşk, Arka Sokaklar'la ve diğer PT1 dizileriyle aynı saatte başlayıp aynı saatte bitse bile yine en kötü Total'de 2. AB'de ilk 5 veya ilk 10'da olacağını düşünüyorum. Çünkü: Dizinin senaryosu 1.sezonuna göre değişti ve daha da heyecanlı bir hal aldı, bu sezonun başında rakiplerinin daha da güçlü olmasına rağmen Yer Gök Aşk 2 gruptada reytinglerini arttırmayı başardı.
Dizinin başarısına söz yok,ben sadece Yer Gök Aşk'ın reyting taktiğinden bahsediyorum, bu taktik bana biraz kurnazca ve hileli gelse de reytingde harikalar yaratmasını sağlıyor, tebrik etmek lazım, kendilerince iyi bir yol tutturmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?