9 Mayıs 2017 Salı ABD Reytingleri

Hamile kalan Alison ama Emily'nin yumurtalarıyla kalmış.
Açıkcası olayı tam anlayamadım acilen destere'nin bölümü izlemesi lazım.

Alison yoktu benim izlediğim bölümlerde. Sonradan hortlamış. O Alison mı şimdi. Vay dirildi ve hamile kaldı Demek.

Alison yoktu benim izlediğim bölümlerde. Sonradan hortlamış. O Alison mı şimdi. Vay dirildi ve hamile kaldı Demek.
Aynen biraz kilo aldı belki tabuttaki haline o yüzden benzetememişsindir. Dizide zaten kimse ölmüyor Kırgın Çiçekler'in esin kaynağı biziz.

Evet süperglr bölümüne sabret dahada düşük bölüm izlemicen cnm

@sokak sanati lezbiyense oda bir kadını hamile bırakmıs zaten
Olayı anlamak için anneme sordum nasıl şeyler izliyorsun diye beni kovaladı.

Yumurta yumurta ile olur mu hiç. Hamile kalamaz. Siperm bankasından alıp şapmışlardır.
Yumurtasını ona enjekte ettiler ama Alison'un erkek arkadaşı vardı belki o yumurtalarla döllendirilmiştir

Aynen kilo almış. Hannah'ın eski haline dönmüş.

Yumurta yumurta ile olur mu hiç. Hamile kalamaz. Siperm bankasından alıp şapmışlardır.
Hhahah kadın kadından hamile kalmıs nasıl olur diyemi sordun iyiki annenin oklavası yok benim gibi yada varda olabilir sen odandan çıkma ayoll bugün

ilk 10 bölüm izlemiştim azıcık sevmeye baslamıstım şimdi tekrar soğudum diziden

Aynen kilo almış. Hannah'ın eski haline dönmüş.
Değişmeyen tek kız Spencer mübarek vampir gibi ilk sezondan farkı yok.

Ablacım neden izlemediğini hepimiz iyi biliyoruz bahane üretmesek.

Prison Break izlerken sıkılan bir ben değilmişim demek
ABD halkı da isyan etmiş yada ediyor? Keşke başlatmasalarmiş

Flash güzel gidiyor. Arrow'un 3.sezonunda sıkılmıştım mesela

Prison Break izlerken sıkılan bir ben değilmişim demek
ABD halkı da isyan etmiş yada ediyor? Keşke başlatmasalarmiş

Flash güzel gidiyor. Arrow'un 3.sezonunda sıkılmıştım mesela
flash son bölümlerle baya toparladı özellkle savitar olayında bukadar şaşırmamıstım ters flash ve zooma
sende son bölümlerle alakalı yorum yap konuya ayoll kimse yazmayınca yorum yapasım gelmiyor

flash son bölümlerle baya toparladı özellkle savitar olayında bukadar şaşırmamıstım ters flash ve zooma
sende son bölümlerle alakalı yorum yap konuya ayoll kimse yazmayınca yorum yapasım gelmiyor
Aynı olay bende de geçerli. Sen yorum yap beni etiketle illa öyle dizi yorum konularına giriyorum
İçimden hiç yorum yapmak gelmiyor
bu hafta çıkan bölümü de izle. Eğlenceli bi bölümdü