9 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 10 40.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 8 32.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 8.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 4 16.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 6 24.0%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 3 12.0%
  • Terra Nova (Fox)

• Babam İçin (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Yeşil Yol - Y.S. (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
eve düşen yıldırım gerçekten çok güzeldi... adını feriha koydum için yorum yapmama gerek yok... o her zaman süper... yalan dünya içinde diyeceklerim aynı ama hayat devam ediyor için diyeceğim tek şey sıkıcı sahnelerin giderek çoğalması... bu diziye gerekn özeni biraz daha gösterirlerse daha iyi şeyler çıkabilir..

yeni dizi eve düşen yıldırım bu ratinglerin daha fazlasını haketti ama umarım gelecek haftlarda yükselir..

Önce Adını Feriha Koydum Sonra Eve Düşen Yıldırım Hemen sonra internetten Yalan Dünyayı izledim

Adını Feriha Koydum müthişti açıkcası senaryonun tükendiğini düşündüm ama adeta dizi yeniden doğdu çok beğendim keşke bu sezon bitmeseydii..

Eve Düşen Yıldırım güzel bir dizi ama çok fazla beğenmedim bilmiyorum neden ama Gizem Karacayı hiç beğenmedim belkide Seda Akmana olan hayranlığım yüzünden

Yalan Dünya Harikaydı ! Açılay Ve Deniz Sahneleri Deniz Ve Nurhayat Sahneleri Özellikle de Orçunla babasınnı sahneleri harikaydı
! Keşke başka bi gün olsada netten izlemesem

Beni Affet izlediğim tek günlük dizi ama müthiş özellikle stara geçtikten sonra çok daha güzel oldu...

eve düşen yıldırm ilerleyen zamanlarda çok düşecektir bakmayın ilk bölüm reytinglerine

eve düşen yıldırm ilerleyen zamanlarda çok düşecektir bakmayın ilk bölüm reytinglerine

Eve dusen yildirim reytinglerinde ne var allah askina 4.72 kalkan muckun okadar reytingi vardi... cok basit bir seneryosu var

Eve dusen yildirim reytinglerinde ne var allah askina 4.72 kalkan muckun okadar reytingi vardi... cok basit bir seneryosu var

beklenenden daha iyi reyting aldı ilk 10 a girdi p2 için ve pekte iddalı olmayan bi dizi için çok iyi reytingleri ilk bölüm için ama dediğim gibi düşer ilerleyen zamanlarda