- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Hayat Devam Ediyor mu ? Yalan Dünya mı ? Adını Feriha Koydum mu ? Hangisi bu Cuma'nın zirvesinde yer aldı ?
Eve Düşen Yıldırım ilk bölümüyle ne kadar izlendi ?
Beyaz Show, ünlü konuklarıyla kaçıncı oldu ?
Sonuçlar belli oldu.
Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya zirvede.
Bu hafta Eve Düşen Yıldırım'ın başlamasıyla birlikte Adını Feriha Koydum özetsiz yayınlanmaya başladı. Bu durum beklenenin aksine dizinin reytinglerine olumlu yansımış.
Hayat Devam Ediyor, bu hafta totalde düşüş yaşayarak zirveyi kaptırdı. A/B'de ise önemli bir değişiklik yaşamadı.
Yalan Dünya, bu hafta oranlarında düşüş yaşasa da A/B'de rahat bir şekilde zirvede yer aldı. Totalde de rakipleriyle arasındaki farkı azaltarak 3. sırada yer aldı.
Gelelim günün yeni dizisine. Eve Düşen Yıldırım, ilk bölümüyle totalde 8. A/B'de ise 6. olarak iyi bir başlangıç yaptı. Dizi, bu oranlarını sürdürmeyi başarırsa yayın hayatına rahatlıkla devam eder.
Eve Düşen Yıldırım'ın gelişiyle Beyaz Show şok bir düşüş yaşadı. Ünlü konuklarına rağmen Beyaz Show, geçen hafta 4. olduğu A/B grubunda ancak 13. olabildi. Geçen hafta 28 share alırken bu hafta yalnızca 14 share alabildi.
Bir Erkek Bir Kadın, A/B grubunda iyi giderek 10 share almayı başardı.
TRT 1'de yayınlanan "Yeşil Yol" filmi A/B'de 21. sırada yer almayı başardı.
Bir Çocuk Sevdim yarışı yine epey gerilerden takip etti.
Fox'ta yayınlanan yabancı dizi Terra Nova düşük oranlarla devam ediyor. Babam İçin de beklentilerin çok uzağında. Dizi totalde ilk 50'ye dahi giremedi. A/B'de durumu daha iyi olsa da dizinin geleceği parlak gözükmüyor...
Son düzenleme: