9 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

@Çiğdem- hiç uğraşma bu dizi bitmez.

Efsane daha da yükselecek.
@Çiğdem- e bişey de dizi bitecek diyor gönül işleri için 7 alan dizi bitermiymiş
ayoll ben biticek falan demedim reytinglere göre burdan haftalık değerlendiriyoruz
dedimki gönül işleri totelde başarısız buna yiğitte düşük oldunu biliyor ama ab gurubunda medcezir gibi kanalını taşıyor başarılı diyorum kaç haftadır bu hafta yeteneksizsiniz ab de zirvede olunca bende gönül işleri ab yide kaybetti dedim dediğim bu yanı haftaya abde yine zirvede olur yine tebrik ederim haftalık oranlara göre konusuyorum ben 🙂🙂🙂🙂🙂

yst nin 1. olmasının nedeni acun geçen yılki ilizyonisti çıkarmış ...

yst nin 1. olmasının nedeni acun geçen yılki ilizyonisti çıkarmış ...
tamam cnm ben sadece ab yide kaybetmiş kaybetmeye devam ederse o guruptada başarısız olur dedim yeteneksizsiniz diğer haftalarda abde zirvede olur diye varsayarak konustum
ama haftayada gönül işleri geçebilir tabi 🙂🙂🙂

@Çiğdem- senin derdin anlaşıldı gönül işlerindeki kızları kıskanıyorsun sen

Gönül İşleri AB'de çok iyi gitmiş. Total'i kötü olsa da kanalın AB'si en iyi olan dizi olduğu için biteceğini düşünmüyorum.
Acun'u gönülden tebrik ederim. TV 8 gibi bir kanalı büyük kanallar seviyesine ulaştırdı.
Galip Derviş için çok mutluyum. Kanal D'nin onu PT 2'ye koymasına rağmen AB ve ABC1'de ilk 10'a girebilmiş. Umarım Kanal D biraz daha sabırlı olur.
Urfalıyam Ezelden'in sonu yavaş yavaş yaklaşıyor. Kanal D'nin başlayacak 2 yeni dizisi var, bu dizileri koyacak boş yeri yok ve Urfalıyam Ezelden'in aldığı oranlar Kanla D'yi memnun etmiyor. Yakında final yapacaktır.
Küçük Gelin, Samanyolu gibi bir kanalda olmasına rağmen 6.50 reyting alabilmiş. Tebrik ederim.

Galip Derviş AB'de yükselmiş iyi olmuş, dünkü bölümle bunu yapması başarı bence.
Total'de yerinde sayıyor, daha bilinen konuk oyuncular getirip daha heyecanlı bölümleri uyarlasalar o da birkaç basamak yükselir bence.

Gönül İşleri ab'de süper gitmiş tebrik ederim dizimi.

Acun coşmaya başlamış şimdiden Survivor'la uçuşa geçecek gibi.

O Hayat Benim'de yükseliş söz konusu iyi gidiyor dizi.

Küçük Gelin'e helal.

Urfalıyam Ezelden'in reytingini ben yorumlamadan diziyi yayından kaldırmışlar ne diyeyim bilemedim.

Galip ab'de müthiş gitmiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir çok başarılı.