9 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

galip çok iyi gitmiş

gönül işleri yinw ağır ab
@RevaN

acun artmış şimdi macunu da izliyi ab grubu galipi de çok garipler

urfalıyım ezelden showa falan geçer oranları gayet iyi

küçük gelin yine şov yapmış @destere sevin

Ba işte
Tatlım fırsat bulursan ilk bölümü mutlaka izle 😉 @Çiğdem-
yok cnm daha çok tarzıma uymuyor desem daha doğru olur
ben yabancı dizilerde fantastik türk dizilerinde ise aksiyon dışına çıkmıyorum böyle birşey belirledim kendime diğer türlerden iyi yapım olsada bakmıyorum
yabancılarda fantastik, türklerde aksiyon iyidir

1 erkek 1kadin simdiye kadar aldigi en kotu reytingleri almis listede bulmakta zorlandim

Pazar gunu yayinlanan dizilerin sureleri asiri derecede uzun
Kucuk gelin 130 dakika
Gonul isleri ve o hayat benim 120 dakika
urfaliyim ezelden 110 dakika yeni bölum yayinlamis

Son düzenleme:
Kucuk Gelin 6 ratingi gecerek cok iyi gitmis, sevindim.
YST Total'de 5.6 AB'de 7 rating alarak kendi ve kanalinin rating rekorunu kirdi.

Galip Dervis gayet basarili sonuclar almis.
Gonul Isleri Total 4+ AB 6+ almis, bu oranlar kanala yetmez diyenler bu isten anlamiyolar demektir.

Küçük Gelin çok iyi gidiyor her geçen hafta yükseliyor

Yetenek Sizsiniz oranlarını baya bir yükseltmiş

ACun artmaya başlamiş
İlk 3'e girer artık "yaptım" der
(benden demesi)

Gönül İşleri iyi gitmiş yine
Urfalıyım Ezel'den gayet iyi gidiyor Kanal D neden bitiriyor dicem ama Kanal D'ye yakışmayan bir dizi

Atv 1 reytingi zor gören işlerle hala pt'sini sürdürüyor
Yazın döndüre döndüre yayınlandiğin filmlerden birini koysan dahi 2 reyting alırdı

Yetenek Sizsiniz Pazar günleri adeta şov yapıyor. Cumartesinin elemin kederini alıyor program.

O Hayat benim tüm rakiplere çok iyi direniyor. Her grupta hatırı sayılır oranlarla iyi gitmiş. Tebrikler ama şu Abc1'de zirveyi almalı bence.

Gönül İşleri Ağır Ab olmaya devam etmiş. Totali vaasat çünkü.

Urfalıyam Ezelden ağır ağır darbeyi yiyor. Çokda güzel oluyor. Kanal D'ciğim yakında gönderir bu diziyi.

Ben Bilmem Eşim Bilir ve Galip güzel gitmiş.

pis totolş seni sen git total dizilerini izle...
Acunun bu hafta zirvede olmasının nedeni geçen seneki ilizyoniste özel sahne hazırlaması...
Yoksa geride kalırdı...Ayrıca haftalıkta ab de 4. abc1.de 5. olan bir dizinin bittiğini de ilk defa görüyorum....
Tanıtımında görmüştüm Oğuz Engin illüzyon şovu yapıyordu.
Klasik acun işte...Nereye kadar öyle gidecek ki?

hahaha ayy bende nerde kaldı bu yıldırım diyordum

hahaha ayy bende nerde kaldı bu yıldırım diyordum
sus bakayım yoksa sana yaşlı koca bulurum...
AB de neredeyse 7 abc1 de 6 alan dizi mi bitermiş...
Ona bakarsan senin kara para aşkın da totalde
3.5 alıyor ab de 5 alıyor abc1 de 5.5 alıyor ama bitmiyor
Gönül İşleri daha yüksek ondan.

kanaldan kanala değişiyor brazda
vlla kanal d totelde 4 alan diziye acımıyor cnm hatta 5 alan diziyi bile bitiriyor

gönül işleri kanal d yayınlansaydı şuan eğer ab sine falan bakmadan totelde 4 alıyor diye diziyi çoktan kaldırmıştı

kusura bakma ama senin bişeyden anladığın yok...
Ab de 7 alan diziyi mi harcayacak kanal

Hayat Yolundayı bile tuttu kanal ab si 5 diye
totali zaten vasat.

kusura bakma ama senin bişeyden anladığın yok...
Ab de 7 alan diziyi mi harcayacak kanal

Hayat Yolundayı bile tuttu kanal ab si 5 diye
totali zaten vasat.
hayat yolunda 1 haftaya kalmaz bitti haberleri gelir cnm kanal d onunda ipini çekti yakında biticek diye duydum kanal d bu herşeyi beklenir

Bence ilk 10'a en büyük damgayı vuran BEN BİLMEM EŞİM BİLİR olmuş. Helal olsun programa. Totalde 4.2 , AB ve ABC1'de 3.9 almış. Helal olsun İlker Show'a.

Gönül İşleri çok iyi gidiyor bence.
Totali biraz düşük malesef. Ab ve Abc1 gayet iyi ama Totali neden bu kadar düşük anlamıyorum?

Urfalıyam Ezelden belirgin bir artış yaşamamış. Dizi zaten yayından kaldırıldı. Kötü oldu kanal adına malesef.

Küçük Gelin yükselmiş. Bu diziye hala şaşıyorum ben. Helal olsun bence kanala rağmen çok iyi gidiyor ve biz forum üyelerini baya şaşırttı.

YST çok iyi gitmiş. Acun 7 reytinglere çıktı. Program boş yerden güzel çıkıyor. Cumartesi günü ise kötü reytinglere sahip ama.

Galip Derviş AB grubunda uçmuş resmen. Helal olsun o saatte o reyting.

@Çiğdem- e bişey de dizi bitecek diyor gönül işleri için 7 alan dizi bitermiymiş