9 Kasım 2014 Pazar ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerika'da Pazar gününün reytingleri belli oldu.

The Simpsons maçın etkisiyle ciddi yükselişe geçerken. Brooklyn Nine-Nine ve Family Guy da iyi oranlar almayı başardılar. Mulaney'in iptali için ise geri sayım sürmekte.

Günün en ilgi çekici gelişmesi Revenge'in Resurrection'ı geride bırakması oldu.

CBS dizileri The Good Wife ve Madam Secretary istikrarlarını korurken yıllardır süren CSI büyük ihtimalle son yıllarını yaşıyor.

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
7:00PMFOXFootball Overrun5.31715.65
NBCFootball Night in America1.866.2
CBS60 Minutes1.5412.04
ABCAmerica's Funniest Home Videos1.546.62
7:30PMFOXThe OT3.198.19
NBCFootball Night in America3.198.95
8:00 PMNBCFootball Night in America51414.47
FOXThe Simpsons2.986.59
ABCOnce Upon A Time2.577.41
CBSMadam Secretary1.4412.59
8:30PMNBCSunday Night Football6.21717.3
FOXBrooklyn Nine-Nine1.853.96
9:00PMFOXFamily Guy1.853.6
CBSThe Good Wife1.4410.69
ABCResurrection1.234.54
9:30PMFOXMulaney0.922.01
10:00PMABCRevenge1.345.24
CBSCSI1.248.59

[HASHTAG]#OuaT[/HASHTAG] 'ımın reytingi tamamdır, sabitlendi. Gerisi tırıvırı işte

Brooklyn Nine-Nine 2 reytingden aşağıya düşmesin.

Resurrection iptal olsada bende izlemekten kurtulsam, başladığım diziler bırakmama gibi bir huyum var.

@destere emily senin resulbekşina nanik yapmış
geçici bir yükseliş yaşamış revenge
mutlaka emily i bir köşede kıstırdılar başka türlü yükselmesi imkansız

bizim resurection istikrarlı hiç şaşmadan üçlüyor her hafta

Brooklyn Nine-Nine 2 reytingden aşağıya düşmesin.

Resurrection iptal olsada bende izlemekten kurtulsam, başladığım diziler bırakmama gibi bir huyum var.
iptal olmasın iptal olursa biz maggie yi alien ı bir daha göremeyiz
ayrıca konusuda güzel bir ajan belamy haricinde dizide kötü olan bişey yok

@OzaN forum niye bu kadar ağır?
mübarek ne girebiliyoruz ne konudan konuya geçebiliyoruz forum özellikle bu saatlerde kastıkça kasıyor
) acaba geçicimi ağırlık yoksa devamlı böylemi oluyor bu zamanlarda? o kısmı bilelim ona göre gecenin ilerleyen saatlerinde rahat girelim

[HASHTAG]#OuaT[/HASHTAG] 'ımın reytingi tamamdır, sabitlendi. Gerisi tırıvırı işte
once japon a time ı forumdash izliyor demiştim bir önceki sayfada
sadece tahmin yürütmüştüm ama tutturmuşum sanırım
)

Son düzenleme:
Maggie hatrına izliyorum zaten. Birde merak var tabii bakalım nereye bağlayacaklar?

Maggie hatrına izliyorum zaten. Birde merak var tabii bakalım nereye bağlayacaklar?
gerçi ilk zamandaki lginçlik düştü gibi konuda ölüp ölüp dirilernler çoğaldı gittikçe
elini sallasan bir dönene rastlıyorsun dizide
ama buna rağmen dediğin gibi hala bir merak var sonunda nolacak dönüşlerin sebebi nedir ? margaret adlı kadın barbarayı nasıl yok etti ?
bir sürü neden var zileyecek

bu arada mahiri güzel dövüyorlar
evire çevire bir gözümde karadayıdaydu yazarken baktım mahirin kafası bir sağa bir sola top gibi zıplıyor

Yeni bölüm yayınlandımı The Newsroom'da bitti bende bu akşam izlerim. Mahir, Yılan'ı patates etti sonra vuruldu, Belgin'de vurmuş olabilir.

Yeni bölüm yayınlandımı The Newsroom'da bitti bende bu akşam izlerim. Mahir, Yılan'ı patates etti sonra vuruldu, Belgin'de vurmuş olabilir.
ben tv bu dan takip ediyorum, bekleterek izliyorlar sanırım ben daha geriden geliyorum dizide

daha resurection ın yeni bölümünü izlemedim , yarın izlerim artık bugün downton abbey ile the walking dead e ayırdım günü ;