9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Aslında Vadinin arkasından giden tekrarı çok kötü gitti dün. Bu iyiye sinyal değil. Zaten bence 2cilikten yukarı kalkamaz o ayrı mesele

Salı günü çoğu kişi izledi, Karadayı'nın tekrarları da berbat mesela, bir ölçüt değil...

20:30 - 20:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.67 , 2) ATV:
4.64 , 3) FOX: 4.61 , 4)
SHOW: 4.57 , 5) KANAL7:
4.18

mahsun öyle düşünüyorda sadece temenni ediyor sonuç öyle olmayacak gibi ..

öbgz de önümüzdeki hafta cemile vurulsa öbgz 15 e çıkar biü 5 te kalır .. ama öbgz de ucuz senaryoya kaçmıyorlar bu ara ..

20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.67 , 2) ATV: 4.64 , 3) FOX: 4.61 , 4) SHOW: 4.57 , 5) KANAL7: 4.18

Herkes 4 almış.
Bir sonraki dilimde herkes zirvede olabilir bu tabloya göre ama gerçekçi olursak ATV olacak zirvede...

Deniz Yıldızı önceki 15 dk'ya göre oranlarını arttırmış, finali heyecanlıydı sanırım.

Huzur coşuyormuş...

Yeni bölümlerin verileri gelmeye başladı. Huzur sokağı 7.66 ratingle total grubunda en yakın rakibinin 2 puan önünde lider

- - - Ekleme - - -

Huzur coşuyormuş...

Yeni bölümlerin verileri gelmeye başladı. Huzur sokağı 7.66 ratingle total grubunda en yakın rakibinin 2 puan önünde lider

Salı günü çoğu kişi izledi, Karadayı'nın tekrarları da berbat mesela, bir ölçüt değil...
Neyse, zaten zaman her şeyi gösterecek. Mahsunun dizisi olması yükselecek anlamına gelmiyor. Babalar ve Evlatları, Hayat Devam Ediyorun durumu ortadaydı. Benim İçin Üzülme de ancak 2. olabilir bence

- - - Ekleme - - -

Neyse, zaten zaman her şeyi gösterecek. Mahsunun dizisi olması yükselecek anlamına gelmiyor. Babalar ve Evlatları, Hayat Devam Ediyorun durumu ortadaydı. Benim İçin Üzülme de ancak 2. olabilir bence

Huzur Sokağı AB grubunu da gele geçirdi. 10 ratinge yürüyor ve Yalan Dünya'yı şu dakikalarda geçmiş durumda...

Yalan Dünya sıkıcı zaten bu hafta...

Ben Kapatıyorum Bilgisayarı Şimdilik.Baştan Açalım.İnşallah Düzelir.Gelmezsem Bilgisayar Çöktü Bilin.Allahtan Bayramlık Harçlıklarım Var

Huzur sokağında heralde reklam vardı