9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

dediğim gibi ceza sistemi yoruma açık bir sistem ama ceza puanım 8 ken ben yorumlamayayım şimd iiyi gecelr sabaha eng 101 sınavı var translate ile kanka olmaya gidiyom ben buralar sana emanet 7D bakışlar at

dediğim gibi ceza sistemi yoruma açık bir sistem ama ceza puanım 8 ken ben yorumlamayayım şimd iiyi gecelr sabaha eng 101 sınavı var translate ile kanka olmaya gidiyom ben buralar sana emanet 7D bakışlar at

iyi geceler
)

bakışlarım 3 boyutludur 4. boyut bile beni aşar ama anlamıyorlar beni
)

00:30 - 00:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 3.4 , 2) STV: 2.33 ,
3) ATV: 1.93

Kendi kanallari derken getirdiği yabancı kanallar mesela arap kanalı var Aşk-ı memnu!yu yayınlayan kanal MBC. Mesela orda türk dizileri (sanırım Türkçe Dublaj arapça altyazılı) Orada insanlar izliyor gibi bi bahane uydurup yuksek gösterebilirler.Dİgi ve D-samartta kendi getirdiği yabancı kanallari.Hem bu platformlar AB olarak algilanır nede olsa parası olan alıp kullanıyor denilr.

Ama normal uyduya bi cihaz taksalar üretim sırasında uyduu aracılığıyla giden sinyaller/frekanslar(neyşe işte) saptanıp bi yerde veri olarak toplansa işte o zaman gerçek reyting cıkar.Böylede haberler çıktı sanırım.

yalnız tüm uydular yakın bir gelecekte kaldırılacakmış .. onun yerine bir sistem gelecekte tam ayrıntısını bilmiyorum

bu işin kesin çözümü bireylere cihaz yerleştirmek sanırım
)

00:45 - 01:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 3.24 , 2) FOX: 2.1 ,
3) ATV: 1.7

yalnız tüm uydular yakın bir gelecekte kaldırılacakmış .. onun yerine bir sistem gelecekte tam ayrıntısını bilmiyorum

bu işin kesin çözümü bireylere cihaz yerleştirmek sanırım
)
aynen öyle benim zevkimi 2000-3000 kişi belirleyemez.Ben istiyorum reyting cihazi evime

bu reyting işinin 20 yıl içinde kesin olarak ölçüleceğine eminim hatta seçimlerde artık yapılmaz herşey otomatik olur ..
20 yıl sonra zaten kimse TV izlemez.20 yıl demek yen bi nesil demek.Şimdiki 5 yaşinda bi çocuğa tv mi pc mi dediğinde pc'yi seciyorsa 20 yaşina geldğinde kimbilir yeni eğlencesi nolur.en azından 2014 bişiler değişecekmiş digital yayıncılık filan o zamanlara filan yeni bi düzen kurulsa.Öyle secilmiş insanlardan kurulu olmayan bi düzen.

bireysel nete takılma oranı artsada ailenin topluca izlediği proğramlar hep olacaktır net daha çok tek kişiye hizmet sunuyor.. tv lerin değişime ayak uydurmasıda beklenebilir
)

bireysel nete takılma oranı artsada ailenin topluca izlediği proğramlar hep olacaktır net daha çok tek kişiye hizmet sunuyor.. tv lerin değişime ayak uydurmasıda beklenebilir
)
artık tv'lerde bireyselleşti nerdeyse.Tematik kanallar çoğaldi.TVBU - Digi -Dsamart filan 5 yaşindaki bir çocugun odasında 37 ekran tv koy ac BABY tv yumarcak tv kanalını filan bakarken uyuya dalarlar.Topluca izleme olayınıda da ölçüm sistemindeki kategorileri değiştirsinler.18-55 yaş yapsınlar mesela yada yada 12-60 böyle ayırsınlar.Beni niye 5 yaşinda bebekle bir toplu tutup total grubuna katiyorlar.TRT çocuk mu izliyorum ben hergünde reyting listesinde beni temsil ediyor?
Zıvana cıkıcaaaaam ya la

katılıyorumda dediğine yalnız bugs bunny çıkınca bazen bende izliyorum
))))

katılıyorumda dediğine yalnız bugs bunny çıkınca bazen bende izliyorum
))))
Ruhumuzun yaşini ölçebilen reyting cihazı cıkınca onu o zaman konuşuruz ama hergun beni TRT cocuk temsil etmesin
edeceksede onlarda yaş grubuna ayrılsın.