9 Kasım 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 1 16.7%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Pembe Panter - Y.S. (Star)

• Komedi Dükkanı - Özel (Star)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 2 33.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl alışıldığı gibi açık ara zirvede. Dizi, A/B'de 19 reytingi de geçti ve haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Kuzey Güney'in yokluğunu iyi değerlediren Çocuklar Duymasın 4.sıraya kadar yükseldi.

Kim Milyoner Olmak İster başarısını sürdürerek üstlerde yer aldı.

Fox'taki yeni Var Mısın Yok Musun ikinci bölümüyle sert bir düşüş yaşadı. A/B'de 3 shareye bile ulaşamadı. Yarışma uzun ömürlü olmayacak gibi duruyor!

Son düzenleme:
'Çocuklar Duymasın'ı izledim.

'Çocuklar Duymasın' dizisinin bu bölümü çok güzel ve çok komik bir bölümdü. Fotoğraf çekme sahnesi ve hatta soba sahneleri çok komikti.

'Çocuklar Duymasın' dizisinin Reyting konusuna gelince 'Kuzey Güney'in tekrarı verilmesi sayesinde ilk 3'te dahi olabilir.

Son düzenleme:
tnt de hayatın sifrelerini izledim reklam aralarında da samanyolunda bi belgesele goz attım. azcıcıkta kral cıplaga baktım

Muhteşem yüzyıl çok iyi reyting almıs çocuklar duymasın iyi gitmiş pis yedili tekrari çok iyi gitmiş Star ana haber artıs var KORCAN KARAR ILE ANA HABER iyi reyting almis Varmısın yokmusun çok kotu gitmis

Son düzenleme:
Muhtesem Yüzyil yine açik ara zirvede yer almayi basardi. Dizi total'da 14 reytingin üstünde alirken, A/B grubunda 20 reytinge yaklasti.. Ilerleyen haftalarda bu reytingler artabilir, dizi çok heyecanli ilerliyor..

Çocuklar Duymasin bu hafta Kuzey Güney'in tekrari yayinlandigindan istifade iyi oranlar almayi basardi. Dizi her iki grupta 5 reytingi geçerek kanalini mutlu etti.

Varmisin Yokmusun reytinglerde 'yokum' dedi.. Program özellikle A/B grubunda iyi gitmiyor.. Bakalim ilerleyen dönemlerde nasil reyting alacak program.

Evet Muhteşem yüzyıl bölümleri dahada heycanlı olmaya basladi bu hafta hürremin isyani çok iyiydi

Muhteşem Yüzyıl Bayramdaken bu kadar yükselmişler
bunun sebebi 1- Kuzey Güney olmaması 2- Dizi Fks 14'ün dediği gibi heyacan vermeye başladı

muhteşem yüzyıl yine zirvede.
Çocuklar Duymasın kuzey güney'in yokluğunda oranlarını arttırmış.
var mısın yok musun yine kötü gitmiş

Kuzey Güney'in yayınlanmadığı haftada Muhteşem Yüzyıl puanını arttırmış. Aynı zamanda Çocuklar Duymasında nemalanmış ancak yinede 5 pay ve %13 share atv gibi bir kaanl için yeterli değil.
Geçen senelere göre kıyasla atv bu sene çok başarısız.

Varmısın Yokmusun tam anlamıyla batmış, dünkü ratinglerle bugünküler arasında uçurum olması bize şunu gösterebilirki salı günü izleyici ilk program olduğu için göz atmış, daha sonra üstünde durmamış.

Birşeye daha dikkat çekmek istiyorum o da Star Haber'İn durumu. Uğur Dündar ayrıldıktan sonra Star haber ab ve totalde ilk 20'ye anca girebilmiş