9 Eylül 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kazara Aşk | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

tüm programlar vardı. masterchef yoktu sadece. umutmuş olduğunu düşündüm. bilmiyordum. ben paylaşırım bundan sonra. teşekkürler.

Reactions: Dosi
Müge-Esra hariç gündüzün şimdilik kazananları; Serap, Didem, Kadir, Fulya.
1 ay sonra dengeler oturur.

Akrep'ten de düşük oran almayı başarmış Kazara Aşk, rakipler gelince Ada Masalı'da dağılacak, Star TV yöneticileri bile izlemiyor sanırım kanalı

'Camdaki Kız' gayet iyi başlamış, sezon boyunca 8-9 AB/ABC1 oranlarıyla gidip gelecektir. Sezon bugün başladı diyebiliriz, ona rağmen oranlar iyi açılış yapmış. Daha da yükselip kendini sabitler ve bu oranlarla rahat sezonu çıkarır. Kanalı ve yapımcıyı da güldürecek oranlar bunlar. Tebrikler.

'Bir Zamanlar Çukurova' iyi açılış yapmış ama tabi geçen sezondan çok uzak oranlar. AB grubu epey düşük açmış ki rakipler geldikçe 2 oranlarına düşmesi muhtemel. Tabi diziden başroller ayrıldı, ek olarak 4. sezonuna girdi ve bu oranlar hala iyi diyebiliriz. İleri haftalarda düşüş yaşayacağını düşünüyorum ben. İbrahim Çelikkol da yakışmış görünüyor diziye, birkaç video izledim.

'Kazara Aşk' için yolun sonu görünmüş, zaten yaz boyunca da iyi oranları yoktu çok da sürpriz oranlar değil aslında...

Camdaki Kız güzel oranlar ile açmış sezonu. AB/ABC1 grubunda rakibi yok şimdilik.

Bir Zamanlar Çukurova TOTAL'de zirvede açmış sezonu ama AB grubunda sıkıntı çekebilir.

Çukurova - beklendiği gibi Total'de yine zirvede ama AB biraz düşük kalmış bence AB 4+ olduğu an sezonu garantiler diye düşünüyorum

Camdaki Kız - sağlam bir açılış yapmış ama yinede 2 dizi için gelecek hafta çok önemli olacak bakalım Barbaroslar'ın gelişi nasıl etkileyecek.

Camdaki Kız Yeni sezonu izledim. Güzel bir bölümdü. İlk sezon bakmıyordum ama bu sezon şu anlık izlemeye devam edeceğim. Ama yeni projelerden sevdiğim olursa bırakabilirim.

Star bu sene hem Akrep'le hem de Kazara Aşk'la prime-time'da 0'lı reytingleri gördü gerçekten üzülüyorum.
Gerçi yazın bile ıkına sıkına 2 reyting alabilen dizinin rakipler gelince çökmesi çok normal. Gelecek hafta da Barbaroslar son darbeyi vurur ve (Akrep gibi yurt dışı satışlarıyla da ayakta kalamayacağı için) final haberini alırız. Zaten yeni sezon öncesi kalan zayıf halkaları da silkelemek lazım artık devler ligi başlıyor.

Sosyal medya kendini parçaladı ama Camdaki Kız cephesinde değişen bir şey yok.
AB ve ABC zaten garantiydi ama Total'de de rakibiyle arasındaki farkı neredeyse kapatmış. İnsanlar Hayri kim olacak (TV haberlerini yakından takip edenler öğrendi ama genel izleyicinin hala haberi yok) diye meraktan çatlıyor o yüzden ileride onun gelişiyle daha da yükselecektir.

Çukurova AB'de fena göçmüş ve CK'nin çökeceğini, bu diziye bir şey olmayacağını iddia edenler zortlamış.
ATV bu reytinglerle rahat devam etttirir ama yine de geçen sezon sonunda tadında bitirseler ölürlerdi sanki.

Haftaya KO'dan nasıl bir açılış bekliyorsun?

Reactions: Aserat
Bu sezon Gülseren Budayıcıoğlu işleri nasıl gidecek, insanlar sıkıldı mı merak ediyorum gerçekten. CK yeni dizi olduğu için böyle yüksek açması şaşırtmadı ama daha net bir tahmin yapabilmek için Masumlar'ın reytinglerini bekleyeceğim.

Reactions: Hazem
Bence Star Market final olmalı zaten rakipleri karşısında pek tutunamaz.Onun yerine focus filmden güzel bir günlük dizi yapmalı.

BZÇ bitsin artık.

Camdaki Kız şaşırtıcı bir şekilde güzel açmış, ben AB-ABC'de 5 bandında açar diye tahmim ediyordum.

Kazara Aşk maalesef çökmüş, aslında izlenmeyecek kadar berbat da bir dizi değildi.

Trt dizileri diğer dizileri etkilemiyor havadan bir izleyici kitlesi geliyo onlara

------

O dizi aşırı sıktı.Belli bir konusu olmaması, sürekli bir koltukta oturan odasından çıkmayan başrolü falan... izlenir yine ama ben izlemem
------

Bence Star Market final olmalı zaten rakipleri karşısında pek tutunamaz.Onun yerine focus filmden güzel bir günlük dizi yapmalı.
Star tvyi acilen satmaları lazım bülent ersoya,ibrahim tatlısese milyonlar harcıyolar da izlenmiyorlar mantıklı hamleleri yok

Reactions: STAR
Trt dizileri diğer dizileri etkilemiyor havadan bir izleyici kitlesi geliyo onlara
Etkiler bence çünkü CK ve BZÇ izlendiği evlerde bu sefer Barbaroslar izlenebilir
katılmıyorum öyle olsa Dünya Hali daha iyi reyting alırdı ya da Kıbrıs'ın reytingleri hemen düşmezdi

Reactions: cookies
Çukurova 100 küsür bölümüne rağmen hala zirvede yer alarak düşman çatlatmaya devam etmiş, 1-2 aya AB'de 5'leri görür ve düşmanları daha da kudurtur.

Camdaki Ecünnü Ocak'ı görürse öpüp başına koysun.