Şu Cabbar'ın sahnelerini azaltsınlar da, çok abarttıklarında çok sıkıyor.Haftaya daha da yükselecektir, bakalım ne karar verecekler bölümler çok heyecanlı olmaya başladı.
Şu Cabbar'ın sahnelerini azaltsınlar da, çok abarttıklarında çok sıkıyor.Haftaya daha da yükselecektir, bakalım ne karar verecekler bölümler çok heyecanlı olmaya başladı.
Ama dün baya güldük ona sahneleri çok komiktiŞu Cabbar'ın sahnelerini azaltsınlar da, çok abarttıklarında çok sıkıyor.
Komedi diyorsan, işin içinde mutlaka dram da olur. Komedi oynayanlar dramın kralını yaparlar. Dram izlerken çok fazla etkilenmem ama komedi oyuncularının dramı beni hep daha fazla etkilemiştir.Ama dün baya güldük ona sahneleri çok komikti, diziye dramda kattılar çok iyi oldu, Yamana da birşey olmaz.
Hep öyle olur bazı şeylerÇilek Kokusu'nun ilk kurbanı diğeri gelsin diyorlardı hatırlıyo musun @denizz19
Hep öyle olur bazı şeylerama dizi arap atı gibi coştu
Şimdilik PT1'de devam eder ama illa ki düşer bir süre sonra.Aynen dahada yükselecek bence.Çilek Kokusu pt2 ye gider yeni sezonda.
@denizz19 Yıldırım Starının dizisinin eleştirdi dünyanın sonu geldi.Kalbim Egede Kaldı arap atı gibi sonradan açıldı.Maşallah.
Pazar günü ekranlara gelse daha iyi oranlar alabilir.
Çilek Kokusu çok sıktı artık.Yani Star TV dizisi evet ama sıkıldım. Aslı iki erkeğin elinde top gibi geziyor.
Doğru yolu buluyor
Ay Star'ın dizisi diye de eleştiricem tabi.
Kalbim Egede Kaldı arap atı gibi sonradan açıldı.Maşallah.
Pazar günü ekranlara gelse daha iyi oranlar alabilir.
Çilek Kokusu çok sıktı artık.Yani Star TV dizisi evet ama sıkıldım. Aslı iki erkeğin elinde top gibi geziyor.
Kösem Sultan ya da Kara Sevda olabilir.Bencede. Oyuncular çok iyi sözüm yok ama senaryo çok basitleşti.Star yeni sezonda Çarşamba gününe bu diziyi bırakmaz bence elinde çok daha iyi diziler var.
Helal Sana Meryemin dizisi hala fragman yok.Ay Star'ın dizisi diye de eleştiricem tabi.
Kaderimin Yazıldığı Gün ve Çilek Kokusundan çok çabuk sıkıldım.
Haberi çıktı onun.Dizi hakkındaki haberler yine yalanlandı dizinin çekimleri 1 Ekim'de başlayacak.Büyük ihtimalle Paramparça ve Kaderimiz Yazıldığı Gün gibi Aralık ayında başlar.Helal Sana Meryemin dizisi hala fragman yok.
Kösem Sultan ya da Kara Sevda olabilir.
Aynen iki dizi arasında seçim yapar Star TV.Bana Kara Sevda gibi geliyor, gelirsede çok iyi gider. Kösemde gelebilir tabi ki bilinmez.
Kösem Perşembe olur Kara Sevda Çarşamba Totalde şansı olabilir.Kösem Sultan ya da Kara Sevda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?