9 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

9 Eylül 2012 Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Gişe Memuru (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu...

Krem, bu hafta da A/B'de de zirveyi aldı ve iki grupta da 1. olmayı başardı.

Ben Bilmem Eşim Bilir zirve takibini sürdürdü totalde 2. olurken A/B'de 3. oldu.

Ustura Kemal'in tekrarı da iyi izlenerek iki grupta da üst sıralarda yer aldı.

Final yapacağı açıklanan Düşman Kardeşler totalde 4. A/B'de ise 5. olarak kanalını düşündürdü!

TV'de ilk kez yayınlanan Demir Adam 2 bekleneni veremedi ve 7. oldu.

Çıplak Gerçek'in A/B'de büyük bir yükselişe geçerek 9. olması dikkat çekti.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Krem süper oranlar almaya devam ediyor. Dizi dün akşamda her iki grupta da 1. olmayı başardı. Ben Bilmem Eşim Bilir başarısını sürdürmeye devam ediyor. Yarışma dün akşamda 2. olmayı başardı. Ustura Kemal tekrar bölümüyle iyi oranlar almayı başardı. Dizi yeni bölümüyle geride kaldığı A/B'de tekrarıyla iyi oranlar alması şaşırtıcı oldu. Bu hafta 22.00'da yayınlanmaya başlayan ve yakında yayından kaldırılacak olan Düşman Kardeşler bu hafta sert bir şekilde yükselişe geçerek dikkat çekti. Dizinin bu oranları alması belki diziyi devam ettirebilir. Kanal D'de ekranlara gelen Göz filmi A/B'de 4. olarak kanalını sevindirdi. Star Tv'deki Demir Adam 2 filmi her iki grupta da 7. olmayı başardı. Gelecek hafta Final yapacak olan Çıplak Gerçek A/B'de 9. sıraya yükselerek dikkat çekti.

Son düzenleme:
Krem zirvede yer alır , Ustura Kemalde 3 reytingle başladı tekrarı 5 lerde alır gibi , BBEB de 5-6 larda alır.

Kanal D baktığımız zaman hata yapıyor. Ben Bilmem Eşim Bilir programının en uygun saati 22.00 bence. Cumartesi ve Pazar PT1`e dizi koydun, 22.00 gibi de Ben Bilmem Eşim Bilir başlasın bence. Kayıp Şehir ve UEK başlayınca büyük bir ihtimalle benim dediğim gibi yapar
Kremin özeti bile güzel gitmiş. Tutmaz dediğim dizi tuttu. Aslında ilk bölümünü izleyip sevmemiştim ama 2ci bölümü bugün netten izledim ve izlenebilir bir dizi olduğunu gördüm. Ama yakında senaryo sıkıntısı çekeceği bir gerçek