Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ömer geçen sezon da olduğu gibi sonradan arap atı gibi açılıp zirveye kurulmuş. ÖmGam sahneleri, eğlenceli anlar, aile ilişkileri ve mahalle ortamını daha çok görmek bakımından çok iyi bir bölümdü karşılığını almasına sevindim. Safir de yükselmiş ama Bambaşka Biri zoru başarıp günün düşen tek dizisi olmuş. Ethem Özışık kalemini sevsem de başrolleri nedeniyle bu duruma sevinmedim dersem yalan söylemiş olurum. Kayıp devam eder de daha tehlikeli sınırlara inerse yurt dışı hatrına 13'e tamamlanıp yerini (Ay Yapım'ın pazartesi takıntısı nedeniyle) Gaddar'a bırakabilir.[automerge]1696935306[/automerge]Hande o kadarını bile alamıyor zort.
Ömer geçen sezon da olduğu gibi sonradan arap atı gibi açılıp zirveye kurulmuş. ÖmGam sahneleri, eğlenceli anlar, aile ilişkileri ve mahalle ortamını daha çok görmek bakımından çok iyi bir bölümdü karşılığını almasına sevindim.
Safir de yükselmiş ama Bambaşka Biri zoru başarıp günün düşen tek dizisi olmuş. Ethem Özışık kalemini sevsem de başrolleri nedeniyle bu duruma sevinmedim dersem yalan söylemiş olurum. Kayıp devam eder de daha tehlikeli sınırlara inerse yurt dışı hatrına 13'e tamamlanıp yerini (Ay Yapım'ın pazartesi takıntısı nedeniyle) Gaddar'a bırakabilir.
[automerge]1696935306[/automerge]
Hande o kadarını bile alamıyor zort.