9 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ben cevap vereyim, sunucu gibi. Yarışmacı yemek yaparken ara sıra geliyor kontrol ediyor falan. Sonra ama masada oturuyor, o da yiyor yemeklerden. Ve en sonda yarışmacılar 5 üzerinden, sunucu 10 üzerinde oy veriyor. Genel anlamda masadaki haksızlıkları ve s. önlemekde baya iyi seçim bu yeni format.

İsimsizler Pazartesi'ye veda etti, bakalım yeni günü cumartesi ne yapacak? Sibel Can'ın dizisinden daha iyi gider herhalde...
Söz'e tebrikler.
Fatih Portakal her zamanki gibi...

Gelelim gündüze;
İnci Ertuğrul-KÇ, saati değişti, stüdyosu değişti, yapımcısı değişti ama rezalet gidişatı değişmedi. Yolun sonu hafiften geliyor gibi.
Sabah haberlerinde rakip tanımayan, rekorlar kıran, müthiş reytingler alan İsmail Küçükkaya'yla Çalar Saat'in hemen peşinde başlayıp bu kadar rezalet sonuçlar almak üzücü.
Müge Anlı yine zirvede ama biraz düşmüş oranları, toparlar.
Serap Ezgü'de de hafif düşüş var ama o da toparlar şüphesiz.
Esra Erol 2 rtg bandında çakıldı kaldı 6 hafta oldu sezon başlayalı.
Zuhal Topal bir kanalla anlaşırsa ve bir de tutturursa çıldırır herhalde.
Seda Sayan, Hale Soygazi olayı bitince ne yapacak bakalım? Bu iyi günleri gibi geliyor bana. Geçici bir düzelme...

Beni Affet onca yıldan sonra hala tek başına lider. Dağılın.

koriş dedin de aklıma geldi bu sahne @Çiğdem- e gelsin, @destere sini kaybeden hogathaya söylüyorum bu lafları koriş olarak , tek fark kuru kızı koca totolu oğlan olarak değiştirdim
@Aserat @denizz19 @cookies @vadikızı @Yiğitt @MasacRE-

sen yemekteyizi izliyormuydun bilmiyordum bende izliyorum onur bey için
izliyorum yarışmacılar fena bir geçen tanju bey yarıştı o iyiydi

sen yemekteyizi izliyormuydun bilmiyordum bende izliyorum onur bey için
izliyorum yarışmacılar fena bir geçen tanju bey yarıştı o iyiydi
Sadece salı ve perşembe izleyebiliyorum, evet Tanju biliyorum.
Benle sen hep aynı şeyler izliyoruz.

evet ya öyle oluyor ben hergün izliyorum sürekli evde olan biri olarak mügeyi
izleyebiliyormusun peki
Evet onu hiç kaçırmıyorum. Şu bugün o 12 yaşlı çocuktan kötü haber geldi ya. Dün baya ümitli idiler.

O 2 kuzen olayında Gürkanın sevgilisinin amcasını neden sorgulamıyorlar ki

Evet onu hiç kaçırmıyorum. Şu bugün o 12 yaşlı çocuktan kötü haber geldi ya. Dün baya ümitli idiler.

O 2 kuzen olayında Gürkanın sevgilisinin amcasını neden sorgulamıyorlar ki

bende kaçırdımm ayy evet 12 yaşında çocuğa bende çok üzüldüm baba benim oğlum
değil diyo amca yeğenim diyor karıştı biraz bakalım ne olacak kuzen olaylarında valla
bende anlamadım amcanın sorgulanması lazım ya

Kadın Queen ya.
Çok severek izliyorum, hele Gerçeğin Peşindeye de göz atıyrum arada sırada.

gerçeğin peşinde bende bakıyorum bak bir tane ortak programımız çıktı

Ordaki 13 yaşlı şu çocugun olayı bi bitmedi, sadece tüm aile birbirine girdi. Herkes küs falan

Ordaki 13 yaşlı şu çocugun olayı bi bitmedi, sadece tüm aile birbirine girdi. Herkes küs falan

evet çok karıştı hergün birşey diyorlar nasıl çözülecek merak ediyorum ama amca saffet birşeyler gizliuor gibi geliyo bana