9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A.Ş.K. reklama girdi. Geçen haftaya baktım şimdi ilk bölümler olduğu için reklamsız gitmiş ve 6 almış. Bu saatten sonra göremez o rakamı. Düşüş kaçınılmaz olacak. Tabii ki, süreyi 22.30 falan yapsalar biraz daha yükselir. Ama A/B`de geçen hafta 6+ aldı, onun 7+ olmasını istiyorlarsa 23.00`e kadar sürmeli.

Bu arada Kanal D yine reklama girerek öndeki Yalan Dünya yerine arkadaki Kayıpı tanıttı. Diziye Kanal D sayesinde nefretim git gide artıyor.

A.Ş.K. da girdi, girmese 6 falan alırdı.

3.53 almış ya aga
Kendi adına iyi gitmiş

Nuri abi bu bilgisaray ne işe yaray? #Doksanlar
objektiflik bu olsa gerek geçen sene 11 alan my 8 aldı diye eskiye çok uzak yazın 6 alan doksanalr 3.5 aldı diye iyi gitmiş

my nin rakibi olmadığı için sorun değil

A.Ş.K 4'lü reytinglere takılıp durdu. 5'i görsün artık yahu.

birol güven akıllılık yapıp doksanları eminin üstüne yıkmış iyi de yapmış,dizide reyting getirecek tek adam o

A.Ş.K. ağır total dizisi.
Güneş Emir için ilk 2 bölümüne baktım ama sarmadı. Senaryo baya basit. Gold Film'den de pek kalite beklememek gerek.

muhteşem yüzyıldan bıktım,aşk sarmadı doksanlarda emine takılıp kaldım

objektiflik bu olsa gerek geçen sene 11 alan my 8 aldı diye eskiye çok uzak yazın 6 alan doksanalr 3.5 aldı diye iyi gitmiş

my nin rakibi olmadığı için sorun değil
My 2 senedir iyi gidiyor geçen sene değil sadece bu sene reytingleri düştü kabul et

Doksanlar ise yeni sezon da düştü 2 reytinglere şimdi 3.53 almış iyi gitmiş

My 2 senedir iyi gidiyor geçen sene değil sadece bu sene reytingleri düştü kabul et

Doksanlar ise yeni sezon da düştü 2 reytinglere şimdi 3.53 almış iyi gitmiş
düştü de yüzde 30 düştü doksanlar yüzde50 düştü

my anlıklarda 9 üzeri olduğu sürece sorun değil

Çocuklar Duymasın genel olarak bugün de iyi reytingler aldı.

A.Ş.K. her hafta kilitleneyerek izlenecek bir dizi değil bana göre. Fazla domestik olmuş.

Bu sene, Kanal D'den bi Yalan Dünya (Güneşi Beklerken ve İntikamı kaç bölümdür kaçırıyorum, yetişebilirsem yetişirim), Stardan Medcezir ve O Ses, Atv`den de Karadayı izliyorum. Başka bir şey yok.

Yalan Dünya ve Medcezir dışındakileri de kaç bölümdür kaçırıyorum. Ekran bomboş bu sene.