Salı heyecansız haftaya ustura gelince biraz kıpırdar
😀d
Yok aslında çok bildiğimden değil ama dediğim gibi ben oranında vatandaşıyım.O yüzden biliyorum
😀dusturada 1 tokatı 10 dakikada atıyolarnereye kıpırdıyor
22:00 - 22:15 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 12.32 , 2) TRT1: 6.69 , 3) STAR: 2.58 , 4) SHOW: 2.55 , 5) FOX: 1.56
- - - Ekleme - - -
Ben izlemiyom ama reytinglerde yaklaşmıştı 2 hafta önce
iyiymiş acaba biz nerden geldiknot😱rta asya diye atlıcak aynştaynlar çıkmasa bari
Merhaba Hayatı izledim ilk bölümü dayanamadımForumdash...Forumdash...Merhaba Hayat yeniden başladı
Forumdash ya Uçurum seyrediyor, ya da uykuya daldı
sen papua yeni gineden gelmişsin emre))
olabilir panpazaten boy ve zeka olarak japonlara benziyom papua da yakın sayılır oraya
yunanlılar iskenderin yunan olduğunu iddia ediyor makedonlar ise makedon olduğunu yani daha onlar konudan emin değilken biz hiç emin olamayız)
benim tek bildiğim iskender yoğurtlu olandır) makedon yunan farketmez youğurdu kıvamında olan iskender muhteşem olur)
bizdede bir japon var akvaryumda)
ahahaha haklısınama işte Yugoslavlar balkanlara 6. yyda geldiler o zamanda tüm antik makedonlar yok olmuştu iskenderinde kemikleri çürümüştür tabi bu konuyu kimse tam olarak bilemiyor
Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta ki bölümü ile en yüksek Raitingini alacaktir.
o zamanın yunanlılarıyla şimdii yunanlılarda bir değil o dönemin antik yunan uygarlığı dünyanın öncüsü her alanda şimdikiler ab yardımıyla geçiniyor))
Sadece bu bölüm çok donuk geldi bana. Yeni sezon gayet iyiydi ama bu bölüm çok sade geçiyor sıkılarak izliyorum şu an.Uçurumda geçen sezon havası yok gibi. Lütfen yanıldığımı söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?