Akşam gelecek bakalım bana umarım yapar.Dediğim gibi 18.kanalda atlama var baban biliyorsa halleder
O ses de şarkılarını en iyi söyleyenler yayınlıyor lar panpaagam fankafalara tokatı atmış
hala gs maçı izlyen gs taraftarına yazıklar olsun .ss
o ses ab de iyi gitmiş
bu arada en iyi 10 ne lobilen açıklasın
Hava bulutlu, yagmurlu ise anten yeterli sinyali gonderemiyor büyük ihtimal. Anten ayarı lazım yada güneşli bir günYok kimse falan silmemiş.
28'de Kanaltürk var 28'den sonra 29 olmadan 30'a Tv2'ye geçiyor.
Eskiden o arada Tv8 vardı.
Tarama yapıp düzeltmeye çalıştım olmadı da.
Hava şuan çok iyi, tüm kanallar var zaten aradan bir Tv8 kaybolmuş.Hava bulutlu, yagmurlu ise anten yeterli sinyali gonderemiyor büyük ihtimal. Anten ayarı lazım yada güneşli bir gün
Niye gsmacini izleyenlere yazıklar olsun. Fenerliler zevkle izledi dün)))agam fankafalara tokatı atmış
hala gs maçı izlyen gs taraftarına yazıklar olsun .ss
o ses ab de iyi gitmiş
bu arada en iyi 10 ne lobilen açıklasın
O yazinin bir kismi Ön kabulle izleyenlerin gs taraftarı olduğunu yazmış iste. İzleyenler gs yaraftari degil diyorum ben de)) onlara yazik olacak bir şey yokgs maçı izleyen gs lilere yazıklar olsun demişim bir mesajı okumeme görmüş @destere gibi atılma
Senin gibi bedduacılar yüzünden.
Aralar kötü etkiledi bence diziyi hem Ezra, Filinta falan da geliyor bakalım.
Seda showun gündüz kurtaracak diyordunEn son seda sayanın programınada böyle diyordunSeda sayan devri bitdi bunu gorduk artik yaniliyosun En son Roman havasina dedim veeee Uctuuu Dizi Yanilmadim Seda sayan da sezon sonuna kadr showdagördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?