9 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Ben zaten 1. Senonun havasinda yada ondan daha iyi desem gozlerim saşı bakar heralde ama suanki senaryo gayet iyi.. Yani 2. Sezonuna kiyasla.. Eger bu seZon ali ve aylin olsaydi kesin 10'un altinda hayatta almazdi..yani bu seneki dezavantaj oyuncu kaybi.. Yeni gelenlerde cok iyiler ama ali ve aylin degiller buda bi kesin..

yanlış hatırlıyosun nedense takasla tartıştığımda her 2. grubu da söylüyorum sadece ab değil

Gunluk Reyting yorumlarini demiyorum, takas kvp'nun toteldeki rakamlariyka ovundugunde sen hemen muhtesemin ab'si daha fazla muhtesemin ab si ile kvp nun ab si arasinda daha fark var diyodun.. Ben yanlis hatirlamiyorum. Bence sen hatirlamak istemiyosun.

- - - Ekleme - - -

son reklamda her 2 dizide sadece 1-2 dk. yayınlanıyolar yanılmıyosam

Biu'yi bilmem ama obgzk animda bitiyo ve kisa bi son kapanis muzigi 1 dk'yi gecmiyo..

hayır nedense öyle bi tartışma olduğunda kvp myı totalde fark atıyosa abdede muhteşem fark atıyo diyodum ama totaldede çok iyi diyodum my yani her 2. grubu da söylüyorm hem takas hatırlar ben ona 2-3 defa demişimdir ben totali daha fazla önemsiyorum diye

- - - Ekleme - - -

biüde öyle yani anında bitiyo

Yani kisaca biu 24 dk keârda. Umarim obgzk son reklama 10 gece girer bundan sonra..

Yani kisaca biu 24 dk keârda. Umarim obgzk son reklama 10 gece girer bundan sonra..
nekadar olursa olsun Revanın dediği gibi her kanal 1 saate 12dk. reklam veryo eskiden reklamlara bakmazdık reytingler nasılsa ona göre yorum yapardık yani bu daha çok reklam veriyo bu daha az onun için daha fazla çıkıyo demezdik bence doğru diyo şimdi öyle olsa ne iyi olur ama işte herkez kendi izlediği yapımı daha fazla izlenmesini istiyo ama reytingler ortada

- - - Ekleme - - -

yani bu reklamlara bakmak 15dklıklar açıklanmaya başladığımda başladı yani 1 saat ortalama açıklıyod SBT ozaman her kanalda 12dk. reklam var diye kimse bişey demiyodu ne iyidi öyle

- - - Ekleme - - -

neyse ne ben reytinglere bakarım bahane bulmam

- - - Ekleme - - -

reytinglerde ortada ben çıkıyorum

Gercekleri soyledim, baska bisey bulamadiginda tabi cikarsin ama bencede cik. Bu arada 2 kere gecmis biu'e bak ben diyorum ki en fazla 4 kere bilemedin 5 kere gecer.. Sezon sonuna kadar 3 lere iner.. Kac kere gecmiskide su laflari soyluyosu. Bi totelde iyi senin onemsedigin ab'de vasat

- - - Ekleme - - -

Ab'leri bandirq bandira yazan sen, sali gunu yorumunda ab hakkinda bi yazi bile yazmamissin.. Kisaca herkez nerden tutmak isterse onu yapiyo. Sadece guluyorum.

Acun farkı daha da açmış.

Bbeb daha kasmasın. Ya sadece pazar devam etsin ya da yaza kadar sezon arası versin.

Pt1 dizileri yine kötü gitmiş...

- - - Ekleme - - -

Yahu forumda bir Atv fanlığıdır gidiyor.

Forumun muhafazakar kesimi Atvci takılıyor. Atv de atv sürekli. Ama nedense kendilerini görmüyolarlar başkalarına Kanal D'ci Starcı diyorlar...

Tamam anladık Tayyipcisiniz onun yanlısı Trt'yi Atv'yi Stv'yi sürekli övüyorsunuz ama bari başkalarına çamur atmayın(!)

Acun harika gitmiş

Ben Bilmem Eşim Bilir baktığımız zaman üzülerek söyleyorum ki, bu hafta her iki grupta da Yalan Dünyadan daha iyi gitti. Show Tv olsaydı alıp Pazartesiye de bunu koyardı

Abo çok kötü

[TABLE="class: cms_table, width: 505"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 32, bgcolor: transparent"]51[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 170, bgcolor: transparent"]KREM[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]ATV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 72, bgcolor: transparent"]22:14:29[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]01:28:18[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 50, bgcolor: transparent"]1,81[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 53, bgcolor: transparent"]5,36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

Ona bakarsan kanal d,show,cnn türk,ntv falan da ak partiyi kötülüyor.Sırf muhalefete oy kazandırma çabasındalar

ya yakup sana söyledim niye böyle konuşuyosun ben tartışmalarda hep diyorum takasada defalarca dedim ben totali önemsiyorum ab değil hem dediğim gibi öbgzk 15dk. erken başladı , 15dk.da erken bitti her 2 dizide normal reklamlı yayınlanmışlar reytingler ortada ben sadece bu nekadar reklam almışlar işini beğenmiyorum

Bende gercek durumu soyluyorum biu'nin 24 dk keârda oldugunu.. Niye kabul etmiyosn anlamis degilim.bu arada reklam isini sevmyosun oylemi ???? Buna anca gulunur.

hatirlarsan su rekllam suresini sen paylasiyodun

yakup hem reklamsız demişsin hazır ol her 2. dizininde reklam sürelerini açıklıyorum hazırmısın veee sonuçlar;
öyle bir geçer zaman ki ; 35dk. reklam
benim için üzülme ; 32dk. reklam
görüldüğü gibi her 2.dizide nerdeyse aynı reklam vermiş madem biü 32dk. reklamsız , öbgzkde 35dk. demek o da reklamsız , bu sonçlara diyecek lafın yoktu herhalde

- - - Ekleme - - -

Sen unutuyosun heralde gecmisteki paylasimlarini
reklam isini sevmiyomus

Gençler Salı Reyting konusu var burası Pazar günü

bunu söyleyeceğini biliyodum ozaman sen demiştin biü reklamsız diye bende o an öfkelenmiştim ve sana kanıt vermiştim reklam süreleri ise tartışma olmasın diye bu reklamsızdı şu reklamsızdı diye sadece paylaşıyodum ama bu 15dakikalıklar çıktığından beri tartışmadan geçilmiyo yok şu reklamdı yok 2-3 dk. reklamdı ondan dolayı geçilmiş o yüzden sevmiyorum umarın anlamışsındır

Anlamama kabiliyeti olan kisi ben degilim, kimin oldugu belli.. Sen sadece o gune ozel paylasmiyodun ondan onceki gunlerde paylasiyodun..

Anlamama kabiliyeti olan kisi ben degilim, kimin oldugu belli.. Sen sadece o gune ozel paylasmiyodun ondan onceki gunlerde paylasiyodun..
işte senin anlamadığın yeri de burası , ozamanlar çoğu kişi diyodu yok bu reklamsız diye yok şu reklamsız diye bende sana olduğum gibi öfkeleniyodum ve o yüzden paylaşıyodum yani herkezin bilgisi olsun diye şu dizi reklamsız demesinler diye aynı şey nerdeyse her gün olduğundan dolayı

Ben carsamba veya pzt boyle bisey demiyodum o gunku diziler hakkinda ama sen yine o gunku dizilerin reklamlarini paylasiyodun. Buna ne diycen ? Tabi diycek biseyin varsa...

Ben carsamba veya pzt boyle bisey demiyodum o gunku diziler hakkinda ama sen yine o gunku dizilerin reklamlarini paylasiyodun. Buna ne diycen ? Tabi diycek biseyin varsa...
yakup o günkü diziler hakkında senin dediğini söyleyen kim ki sadece tartışma olmasın diye yok bu dizi reklamlı diğeri reklamsızdı diye sadece paylaşıyodum bu yüzden ben senin dediğini idda etmedim ki