9 Aralık 2012 Pazar Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]09.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:28:10[/TD]
[TD="align: center"]23:29:18[/TD]
[TD="align: center"]11,27[/TD]
[TD="align: center"]27,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper YETENEK SIZSINIZ TURKIYE .!

Şimdi de Totalci mi oldun?

Şimdi de Totalci mi oldun?

farkı yokki

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]09.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:28:10[/TD]
[TD="align: center"]23:29:18[/TD]
[TD="align: center"]11,02[/TD]
[TD="align: center"]27,03 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

her yerde ezip geçiyor

Fark yoksa daha iyi A/B`yi koy. Bi kere A/B`yi önemsiyorum demişsin bile. Onun için total oranlarını gösterip övünme. A/B ile övünse daha iyi olur

- - - Ekleme - - -

Fark yoksa daha iyi A/B`yi koy. Bi kere A/B`yi önemsiyorum demişsin bile. Onun için total oranlarını gösterip övünme. A/B ile övünse daha iyi olur

aref olmasına rağmen patlama yapamadı 11 almış yine de ben daha yüksek beklerdim nurullah gelirse 13 garanti

Ben iddia ettin dedim mi ?
hayır dememişsin ama (ben öyle bişey demedim , buna diyecek lafın var mı) demişsin bu yeterlidir

- - - Ekleme - - -

aref olmasına rağmen patlama yapamadı 11 almış yine de ben daha yüksek beklerdim nurullah gelirse 13 garanti
takas , allah aşkına yakupa söyleyebilirmisin ben sana demedim mi ben totali önemsiyorum yani tartışmalarda öyle demiyomuyum?

Ama ben senin bi gunde muhtesemin totel'i ile konustugunu hormedim hep agzinda ab reytingleri var...

muhteşemyüzyıl her daim totale bakar geç bu işleri yakup adama iftira atma

- - - Ekleme - - -

ab de önemli tabi ama sonuçta tüm grupların toplamı olan bi grup var total tüm kişiler demek tüm ülke demek sistem bu

Ama ben senin bi gunde muhtesemin totel'i ile konustugunu hormedim hep agzinda ab reytingleri var...

adam totali önemsiyor ab yi övüyor

ab grubu 14 aliyo totalde 10.9 10.5 11 falan aliyo zaten dizi totali hep öne yazar muhtesemyuzyıl ab arkaya yazar ab zaten yüksek .

ab grubu 14 aliyo totalde 10.9 10.5 11 falan aliyo zaten dizi totali hep öne yazar muhtesemyuzyıl ab arkaya yazar ab zaten yüksek .

Konumuz muhtesemin aldigi reytingler degil, muhtesem adli uyenin muhtesemrme atilan bi lafta direk ab reytinglerini gostererek cevaplamasi, buda neyi onemsedigini gosterir...

- - - Ekleme - - -

takas soylese ne olur soylemese ne olur, o'nun sozlerinin hic bi onemi yok bende.. Cunku yorumlarini, dusuncelerini; gordugum , okudugum, algiladigim icin hicbir anlam ifade etmiyo kendisi..

- - - Ekleme - - -

Onemsemek ve ovmek ne zamandir ayri kiliflara konuldu?? İnsan onemsedigi, deger verdigi seyleri over.

evet abyide söylemiş olabilirim nede olsa onunda önemi var ama totali söylüyodum çoğu zaman

- - - Ekleme - - -

nedense ben totali önemsiyorum bunu böyle bil yakup

Son düzenleme: