9 Ağustos 2011 Salı Reyting Sonuçları

adminim dizi reytingleri sayfası bizden alıyorlar yorumu ve sonra ben mesaj yazınca hemen siliyorlar mesajımı

Tövbeler Tövbesini izledim ve çok güzel bir bölümdü yine.

bu akşam geniş aile başlıyor galiba bide atvdeki çghb ekibinin oynadığı dizi başlıyor[/FONT]

Evet, Geniş Aile başlıyoooor! Reytingler bakalım nasıl gelecek. Aşağı Yukarı Yemişliler'de başlayacak ve birde Milli maç var. Geniş Aile'nin Reytingler yüksek gelir İnşallah.

dün kahvede kavak yellerine bakıyorlardı
Az ona baktım ilk defa seyretmiş oldum Kavak Yellerini güzel geldi dünkü bölümü

Evet, Geniş Aile başlıyoooor! Reytingler bakalım nasıl gelecek. Aşağı Yukarı Yemişliler'de başlayacak ve birde Milli maç var. Geniş Aile'nin Reytingler yüksek gelir İnşallah.

Sahsen Ben Geniş Aileye Bakacağım Değişikleri Çok Merak Etmeye Başladım Uamrım Tekrardan Beni Bağımlı YAPARLAR

Milli maç 1. olur bence.
Geniş Aile ilk 10'a rahat girer ama kaçıncı olur bilmem. Aşağı Yukarı Yemişlililer iyi bir başlangıç yapamayacak bence. Tanıtımları hiç iç açıcı değil.

Yorumum : Karayip Korsanları ile Show Tv 2.sırayı kapmış. Dizilerden bekleneni alamayan Show TV yabancı filmlerle ve yarışmalarla ayakta kalıyor.
Kavak Yelleri bitime artık haftalar kaldı artık herkez bitmesini bekliyor çok çok sıktı çünkü...Gereksiz bi 5 sezon çektiler bence...
Dinle Sevgiliye diyecek bi şey yok bu yaz döneminin en iyi dizisi oldu bence...
Unutma Beni dün başladı ve dizi hiçbir şey kaybetmediğini gösteriyor dizi kaldığı yerden reytinglerin ve zirveyi zorlamaya devam ediyor.
Atv de yayınlanan Tövbeler Tövbesi şimdilik iyi durumda ama Sezonun başlamasıyla güçlü rakiplerinin gelmesiyle bu kadar başlarda olamaz bence

Ayrıca dizi tekrarları da fena gitmiyor Örn: Öyle Bir Geçer Zaman ki , Aşk-ı Memnu , Doktorlar ve Akasya Durağı

Yorumlarım :

Show TV yabancı sinemalarıyla işi götürüyor. Yabancı sinemaları çok iyi reytingler almaya devam ediyor.
Kavak Yelleri iyi gidiyor. Final bölümüyle zirvede olur büyük ihtimalle.
Tövbeler Tövbesi biraz gerilese de iyi reytingler alıyor.
Dinle Sevgili yaz boyunca iyi iş çıkardı ve bunu hala devam ettiriyor.
Unutma Beni müthiş gidiyor.
Kim Milyoner Olmak İster biraz gerilese de iyi gitmeye devam ediyor.
Star Akademi çok gerilerde kalmış.
Doktorlar, Sihirli Annem, Akasya Durağı, Aşk-ı Memnu ve Arka Sokaklar'ın tekrarları 10 shareyi geçerek dikkat çekmiş.
Adanalı Totalde 10 shareyi geçerek iyi gitmiş.

ben dün TV izlemedim sadece kim milyoner olmak isterin son yarim saatini izledim. Acikcasi bu reytingler beni sasirtmadi bekledigim gibi geldi.