9-15 Temmuz Haftanın En Çok İzlenen Dizileri | FavoriForumum Özel İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatimin Rolu ve Sudan Bikmis Balilar mutis gidecekler , zaten Hayatimin Rolu ab'de zirveye yerlesti , Sudan Bikmis Baliklar'da total'de zirveye yerlesirse muhtesem olacak.
Sultan total'de iyi olmasina ragmen ab'de cok dustu , bakalim nolucak.
Dusman Kardesler'de cok iyi gidiyo , bakalim devam edecek mi.

haftaya pazartesi nihat hatip oglu kutsal yolculuk hicret var trt dini sohbet stv dede öle star atv stv trt dini programlar yayinlicaklar sultan totali de sallantıda

Sultan bu hafta biraz düsmüs olsada gecen hafta iki grubtada cok iyi gitmis.

Cocuklar Duymasin rakipler azalinca iki grubtada ilk 5 e girmeyi basarmis.

Düsman Kardesler de iki grubtada cok iyi oranlar alarak 2. olmayi basarmis, dogruyu söylemek gerekirse ben bu dizi nin basarili olacagina hic ihtimal vermiyordum.

Televizyongazetesi senin yorumu kopyala yapıştır yapmış direkt galeri olarak. Bari kaynak gösterseler.

Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam

Hayir öyle degil, bizzat darksaal kendisi rica etmis ve mail atmis o yorumun televizyongazetesi'nde bulunmasi için.

Televizyongazetesi senin yorumu kopyala yapıştır yapmış direkt galeri olarak. Bari kaynak gösterseler.

Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam
Sultan'la ilgili yorumumu galeriye eklememişler, diziyle ilgili yaptığım yorumu biraz süsleyerek ayrı bir konu açmışlar "Analiz" diye

Nurgül Yeşilçay imzalı Sultan dizisi rakiplerinden bir adım önde | Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam

Hayir öyle degil, bizzat darksaal kendisi rica etmis ve mail atmis o yorumun televizyongazetesi'nde bulunmasi için.

Rica etmedim, yayınlayabilirsiniz dedim.