Şarkı sözünü tamamladım sadece.@MEnes nasıl espri yaptığını gör
O kadarını göremem muhtemelen, 27 bin olurum sanırım en fazla. Biraz fazla geyik yapmam lazım kısa sürede 30 bin olmam için.Sen gitmeden 30 ol yeter
Şarkı sözünü tamamladım sadece.@MEnes nasıl espri yaptığını gör
O kadarını göremem muhtemelen, 27 bin olurum sanırım en fazla. Biraz fazla geyik yapmam lazım kısa sürede 30 bin olmam için.Sen gitmeden 30 ol yeter
MS Başladığında yaparsınŞarkı sözünü tamamladım sadece.
O kadarını göremem muhtemelen, 27 bin olurum sanırım en fazla. Biraz fazla geyik yapmam lazım kısa sürede 30 bin olmam için.
Bakalım, yaparım belki. "Çukur" olsaydı, muhtemelen çok fazla mesaj olurdu.MS Başladığında yaparsınSeni şöyle davullu zurnayla kutlama ile yolcu edelim havalı olsun ayoll
Çukur yeni sezonda olmuyorsun kaçırıyorsun eğlenceyi Ocağa kadar kal bariBakalım, yaparım belki. "Çukur" olsaydı, muhtemelen çok fazla mesaj olurdu.
İzlemeye devam edeceğim tabi ki. Sırf yorum için girebilirim. Ocak'ta girerim yorum yapmaya hadi o olmasa.Çukur yeni sezonda olmuyorsun kaçırıyorsun eğlenceyi Ocağa kadar kal bari
Aaa haftalık gel yorumunu yap gitİzlemeye devam edeceğim tabi ki. Sırf yorum için girebilirim. Ocak'ta girerim yorum yapmaya hadi o olmasa.
Yuh 1000 küsür yazmışım
Eksik olma ablam
Çok uzun yorum yapıyorum yalnız. Okumaya üşeniyorsunuz.Aaa haftalık gel yorumunu yap git
Şu abimin düğünü bir geçsin işi bulurum ben de günlük 100 mesaj yazarım pardon haftalıkİşsiz işte, ben normalde 100'e ulaşamıyordum bile. Bu hafta çok yazmışım.
Hadi göreyim seni.Şu abimin düğünü bir geçsin işi bulurum ben de günlük 100 mesaj yazarım pardon haftalık
Bu hafta programım yoğun ama bakarız.Taksimde çay içiyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?