9-15 Mart 2015 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,323
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
@Çiğdem- vuhuuuu supersin maşallah 😉

@xemrexxx @Çiğdem- le aynisin ama o kız olduğu için daha onde yani yine seni gecmis oluyor bence
😉
@sokak sanati yari yariya düştün sen ya titre ve kendine gel ama olsun Tebrikler 😉
@Yiğitt supersin 😉
@destere protestoyumu biraktin naptin agam 5. Olmussun
Tebrikler

@beyazsoy sanada Tebrikler 😉
12. Olmusum ve @aserat54 yine benim bi gerimde ama aramizda baya az mesaj var beni her an gecebilir

Forum olarak bu hafta ciddi düşüş yaşamışz.

Fena gitmemişim yine.

2 gün giremedim geçen hafta. Buna rağmen iyi gitmişim.

@Çiğdem- tebrikler.

güzel survivor sagolsun

mesajlarda çok ciddi düşüşler var geçen 1000 mesaj yazanlar vardı bu yıl herkes az mesaj yazıyor.

Gayet iyi yazmışım. Fazlasına gerek yok.

@Çiğdem- ve @xemrexxx tebrikler.

@sokak sanati sonunda zirveden indin.
@Yiğitt sen de eskisi kadar aktif değilsin ama yine bayağı yazmışsın.

Az yazmışım yine ama genel bir düşüş var 2 sene önce bu listede kaç kişi 1000'i geçiyordu ben de dahil.

@yatutarsa seni göremedim?

2 gün giremedim geçen hafta. Buna rağmen iyi gitmişim.

@Çiğdem- tebrikler.
Genel olarak iyi gitmişim, ama ilk 10'a girmem lazım. Tebrikler @Çiğdem- ve @xemrexxx.
aaa şu 1 yıl içerisinde ilk kez 1.oluyorum

ayy @xemrexxx yine rahatımı bozmak için elinden geleni yapmış 1 mesaj daha yazmamış iyiki

eşit puanda olsak 1.benim sonucta futbol maçlarındada eşit puan alanlar sıralama yapıyordu yaa birşey deniyordu adına ama unuttum şimdi neyse ilk 1.ciliğimi kutlaybilirim @xemrexxx e rağmen

hile var.ss

Profilde yazdıklarımız dahil olsaydı ikimiz açık ara yapmıştık aslında.

Ahaha cidden öyle oldu geçen hafta Loo'dan nasıl sen zirvede oluyorsun demiştim bu hafta zirveden indin.
aynen şimdiye x'li emre'yi devirmiştik

Profilde yazdıklarımız dahil olsaydı ikimiz açık ara yapmıştık aslında.

Ahaha cidden öyle oldu geçen hafta Loo'dan nasıl sen zirvede oluyorsun demiştim bu hafta zirveden indin.

Birde marifetmiş gibi anlatıyor. Mesajların kalitesinin nasıl düştüğünün delili bu liste.ss